18 / 05 / 2024

Kocaeli Huzurevinin istinat duvarı mı çöktü

Kocaeli Huzurevinin istinat duvarı mı çöktü

Kocaeli Huzurevi'nin yan tarafında bulunan inşaat çalışması sırasında oluşan toprak kayması nedeniyle istinat duvarı çöktü. Huzurevi sakinlerinden 38 yaşlı ailelerinin yanına, 54 yaşlı da Gündoğru Rehabilitasyon Merkezi'ne gönderildi.

Bir haftada 3 istinat duvarı çöktü! Uzman isim uyardı! Eski istinat duvarlarını gözlem altına almalıyız

Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Hakan Erdoğan, Kocaeli'de bir haftada 3 farklı istinat duvarının çökmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Kocaeli Kent Meydanı'nda son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Kent meydanı ve katlı otopark projesi için 17 metre derinliğinde istinat duvarı inşa etti.

Kocaeli Huzurevi'nin istinat duvarı çöktü!

Kocaeli Huzurevi'nin yan tarafında bulunan inşaat çalışması sırasında oluşan toprak kayması nedeniyle istinat duvarı çöktü. Huzurevi sakinlerinden 38 yaşlı ailelerinin yanına, 54 yaşlı da Gündoğru Rehabilitasyon Merkezi'ne gönderildi.

Kocaeli'de istinat duvarı çöktü!

Kozluk Mahallesi’nde meydana gelen olayda bir apartmanın girişinde bulunan istinat duvarı çöktü. Apartman girişi çöken duvar nedeniyle kapanınca evde mahsur kalanları itfaiye ekipleri kurtardı.

Karamürsel'de istinat duvarı çöktü!

Kocaeli Karamürsel Kayacık Mahallesi’nde D-130 karayoluna bakan istinat duvarı, kayan toprakla birlikte yıkıldı. Toprak ve taş parçalarının karayoluna inmemesi olası bir faciayı da önlemiş oldu.

İzmit'te istinat duvarı çöktü!

Kocaeli Serdar Mahallesi Şehit İlyas Bayraktutar Sokak'ta bulunan yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarı, son günlerde bölgedeki yağışların da etkisiyle çöktü. Belediye ekipleri, söz konusu sokakta çalışma başlattı.

Kocaeli'de istinat duvarı çöktü!

İzmit ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü. Olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri, yolu araç trafiğine kapatarak önlem aldı.

Kocaeli Defterdarlığı'ndan 42 konutlu satılık bina! 800 bin TL'ye!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Saraybahçe Körfez Mahallesi'nde 1534 metrekare yüzölçümündeki arsayı ve üzerindeki 48 bağımsız bölümü satışa çıkardı

Adese, Kocaeli'nin ardından Mersin'de de mağaza açacak!

Adese, 2012 hedefleri çerçevesinde büyümesini sürdürüyor. Ocak ayında İstanbul ve Kocaeli'de açtığı toplam 6 mağaza ile Türkiye'deki toplam lokasyon sayısını 146'ya çıkaran Adese, kısa bir süre önce Kocaeli Körfez'de bir şube açmaya hazırlandığını duyurmu

Kocaeli'ne 10 bin konut yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvacık Mahallesi'nde inşa edeceği 154 konutu satışa çıkardı...

Ford Otosan, Kocaeli Yeniköy'e yapacağı fabrikanın temelini attı!

Üç yılda 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı planlayan Ford Otosan, Kocaeli'de inşa edeceği Yeniköy hafif ticari araç fabrikasının temellerini attı

Kocaeli'de Nuray Konut Yapı Kooperatifi'nde icradan 2.1 milyon TL'ye bina!

T.C. Merkez/Kocaeli 1. İcra Dairesi, Kocaeli ili İzmit ilçesi Yenidoğan mahallesindeki SS. Nuray Konut Yapı Kooperatifi'ndeki 6 katlı binayı 2 milyon 185 bin 407 TL'den satışa çıkardı. Satış, 16 Nisan 2012 Pazartesi 10:00-10:10 saatleri arasında yapılacak

Adese, Kocaeli ve Mersin'de birer şube açacak!

İstanbul ve Kocaeli'nde 6 yeni mağaza ile 2012 yılına hızlı bir giriş yapan Adese yılın ikinci çeyreğinde Kocaeli ve Mersin'de birer şube daha açacak

Kocaeli Huzurevinin istinat duvarı mı çöktü Haberi

Kocaeli Huzurevinin istinat duvarı mı çöktü

Turgut Mahallesi Huzurevi Sokakta bulunan 92 yaşlının kaldığı Kocaeli Huzurevi yanındaki bir inşaatta meydana gelen toprak kayması nedeniyle istinat duvarı çökerek Huzurevinin duvarına devrildi. Huzurevi sakinleri panik yaşarken tedbir amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kontrolünde 38 yaşlı ailelerinin yanına izinli olarak gönderilirken 54 yaşlı da Gündoğru Rehabilitasyon Merkezi'ne gönderildi.


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada tedbir amaçlı huzurevinin tahliyesinin gerçekleştirildiği belirtilirek şöyle denildi:


“Kocaeli Huzurevi binamızın arka kısmanda bulunan arsada devam eden inşaata ait olan istinat duvarında oluşan deformasyon sabah 09.00 sularında tespit edilmiştir. Mevcut tehlike arz eden durum kontrolü için İzmit Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Afad İl Müdürlüğüne haber verilmiştir. İlgili birimlerden gelen ekiplerce durum yerinde tespit edilmiş ve yapılan tespitler sonucu...