01 / 05 / 2024

Kocaeli İhsaniye Mezarlığı

Kocaeli İhsaniye Mezarlığı

Kocaeli Gölcük Belediyesi, İhsaniye Mezarlığı çevresinde duvar yenileme çalışması başlattı. Bu kapsamda ekipler eski duvarları yıkarak yerine 5 bin metreküp taş duvar yapacak.

Kocaeli'ye 112 Acil İstasyonu binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bağçeşme’deki eski Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’nün bir bölümünü İzmit 8 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu olarak hizmet vermesi için İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis etti. 

Kocaeli Kent Mezarlığı’na modern hizmet binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda hayata geçirdiği yeni hizmet binası tamamlandı.

Kocaeli Kent Mezarlığı yeni binasına kavuşuyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent mezarlığı binasının kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli cenaze hizmetleri binası şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi cenaze hizmetlerinin Kent Mezarlığı’nda sürdürülmesi için yeni bina inşa ediliyor. Cenaze hizmetlerinin yürütüleceği bina modern yapısıyla dikkat çekiyor.

Kocaeli'ye yeni cenaze hizmetleri binası inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, cenaze hizmetlerine Üçtepeler’deki Kent Mezarlığı’nda devam edecek. Bu kapsamda Kent Mezarlığı’nda yeni cenaze hizmetleri binası yapılıyor.

Kocaeli Gölcüklü arsa sahiplerinden belediyeye tepki!

Kocaeli Saraylı Toprakları, Kervansaray Mevkii, Selimiye Yolu üzeri, İhsaniye karşısında yer alan 70 dönümlük bir arsada, arsa sahipleri ile belediye arasında sıkıntı yaşanıyor.

Gölcük İhsaniye Mezarlığı yenileniyor!

Kocaeli Gölcük Belediyesi, İhsaniye Mezarlığı çevresinde duvar yenileme çalışması başlattı. Bu kapsamda ekipler eski duvarları yıkarak yerine 5 bin metreküp taş duvar yapacak.

Adnan Zanburkan: Roma mezarlığına lüks konut yapılamaz!

Kocaeli İl Kültür Ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, “Roma mezarlığına lüks konut” başlıklı haberimizle ilgili, “Böyle bir şey söz konusu değil. Tarihin talan edilmesine asla müsaade etmeyiz” dedi.

Kocaeli'deki mezarlıklarda bakım ve onarım çalışması yapıldı!

Kocaeli Belediyesi vatandaşların huzurlu ve temiz bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için kolları sıvadı. Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, diğer yandan da mezarlıklara yönelik bir dizi temizlik ve bakım çalışması başlattı.

Kocaeli Çayırova'da satılık arsa! 10.29 milyon TLye!

Gebze 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Kocaeli Çayırova Akse Köyündeki 13 bin 732 metrekare arsayı satışa çıkardı. Boş arsa için 10 milyon 299 bin lira tahmini fiyat belirleyen mahkeme, satışı 20 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirecek

Kocaeli Gebze Emlak Konutları'ndaki okul arsası teslim edildi!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze Emlak Konutları içinde yaptıracağı 28 derslikli ilköğretim okulunun yer teslimini  Ekom Gıda ve İnşaat Kimya San. ve Tic. Taah. Ltd. Şti.'ne yaptı

Ekom İnşaat Kocaeli Gebze'deki 28 derslikli okulu yapacak!

 Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Gebze Emlak Konutları'nda yaptıracağı 28 derslikli ilköğretim okulu, spor salonu ihalesinin sözleşmesini imzaladı

Kocaeli'de 1.2 milyon TL'ye icradan mağaza!

T.C. Kocaeli 1. İcra Dairesi, Kocaeli ili İzmit ilçesi Ömerağa mahallesinde bulunan kargir mağazayı 1 milyon 200 bin TL'den satışa çıkardı. 13 Ocak 2012 Cuma günü 11:00-11:10 saatleri arasında yapılacak

Kocaeli İhsaniye Mezarlığı Haberi

Kocaeli İhsaniye Mezarlığı

Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, İhsaniye Mezarlığı'nın eskiyen duvarlarını yıkarak yeni ve şık taş duvar örerek mezarlık alanını da kent estetiğine uygun bir görünüm kazandırma hedefinde. Ekipler ilçe genelinde sürdürdükleri çalışmalar dahilinde, İhsaniye Mezarlığı’nı bakım ve onarıma aldı.

5 BİN METREKÜP


Bu kapsamda ekipler eski duvarları yıkarak yerine 5 bin metreküp taş duvar yapım işlemine başlayarak kabristanlık duvarlarını yenilemek için yoğun bir çalışma başlattı. Ağustos ayı içerisinde de çalışmaların tamamlanması hedefleniyor. Gölcük Belediyesi, mezarlıklarda benzer çalışmalarını bundan sonra da devam ettirecek.



Manşet...