30 / 04 / 2024

Kocaeli İletişim Fakültesi

Kocaeli İletişim Fakültesi

Kocaeli Üniversitesi yönetimi, Mimarlık ve İletişim Fakülteleri ile Konservatuar’ı Sekapark’a taşıma kararı aldı. Büyükşehir’in onay verdiği proje 2017’de tamamlanacak.

Kocaeli İletişim Fakültesi, Sekapark'a taşınacak!

KOÜ İletişim Fakültesi, Sekapark içerisinde yer alan eski makine dairelerinin bulunduğu büyük hangarlara taşınacak. Fakülte burada kağıt müzesi, bilim merkezi ve film platolarıyla entegre olarak eğitime devam edecek.

Nişantaşı Koru'nun inşaatı başladı!

DAP Yapı'nın Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi arsasında hayata geçireceği Nişantaşı Koru projesinin inşaatına başlandı...

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi binası hasarlı mı?

Silivri’de meydana gelen 5.8’lik depremin ardından İstanbul’daki çok sayıda yapıda hasar meydana geldi. Depremde İstanbul Üniversitesi İletişim Fakülte binasının da depremde hasar gördüğü iddia edildi.

İzmirli öğrenciler kentsel dönüşümü film ile anlattılar!

İEÜ İletişim Fakültesi öğrencileri Mete Arkın, Ecem İlkyaz ile Murat Yılmaz, Uluslararası Mimarlık ve Kent Filmleri Festivali Belgesel ve Animasyon Filmleri Yarışması'na "Çıkmaz Şehir: İzmir" adlı 10 dakikalık filmle katıldı.

Oğuz Gündoğdu: En iyi dönüşümü deprem yapacak!

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde, Doç. Dr. Selma Koç Akgül koordinatörlüğünde ‘Afet Yönetimi Kadın ve Medya’ konulu söyleşi bugün gerçekleştirildi. Söyleşiye İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu'da katıldı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne çevre düzenlemesi!

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yaz tatili itibariyle başlayan inşaat ve çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Tamiratı bitirilmemiş lavabolar, kaloriferler ve fakülte önü çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Karamürsel'e denizcilik fakültesi geliyor!

Kocaeli Üniversitesi Yıldız Bilge Barbaros Denizcilik Yüksekokulu’nun fakülteye dönüştürülmesi, böylece Karamürsel’de Denizcilik Fakültesi’nin kurulması adına ilk adım atıldı.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi binası tamamlandı!

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin 47 yıllık özlemi yeni derslik binasının tamamlanması ile sona erdi. İletişim Fakültesi Yeni Derslik Binası'nın 1 Eylül tarihinde saat 13.30'da düzenlenecek törenle hizmete açılacağı duyuruldu.

YÖK Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulmasını onayladı!

Ege Bölgesi'nde tıp fakültesi olmayan tek il olan Uşak, fakültesine kavuşuyor. Yüksek Öğretim Kurulu, Uşak'a Tıp Fakültesi kurulması kararını onayladı. Uşak Milletvekili Mehmet Altay, fakültenin yakın zamanda açılacağını müjdeledi.

Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulacak!

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, "Uşak Üniversitesi bünyesinde tıp fakültesi kurulması yönündeki teklif YÖK tarafından kabul edildi'' dedi.

Özel üniversiteler Topkapı Yenibosna arasında tıp fakültesi için yer arıyor!

İstanbul'daki özel üniversiteler Topkapı-Yenibosna arasında tıp fakültesi yapacak yer arıyor. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Bilimleri Kampüsü Topkapı Maltepe'de, Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Merkezefendi'de hayata geçti...

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi binasının inşaatı hızla devam ediyor. 2017-2018 akademik yılında öğrencilerini kabul edecek İlahiyat Fakültesi, İlahiyat İhtisas Kütüphanesi, konferans salonu ve camisiyle birlikte bir külliye şeklinde hizmet verecek

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ne yeni bina!

Eğitimin her zaman yanında olan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü’nde yer alan Mimarlık Fakültesi’ne yeni ve modern bir bina kazandırılması için devreye girdi.

Kocaeli İletişim Fakültesi Haberi

Kocaeli İletişim Fakültesi

Kocaeli Üniversitesi yönetimi, yer sıkıntısı yaşayan Mimarlık ve İletişim Fakülteleri ile Konservatuar bölümünü Sekapark’a taşıma kararı aldı. Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, kararın ayrıntılarını gazetemize anlattı. Hülagü, fakülteleri taşıma kararını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte aldıklarını belirterek, taşınma işleminin 2017 yılına kadar tamamlanacağını açıkladı.


REKTÖR ANLATTI

Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Mimarlık ve İletişim Fakülteleri ile Konservatuar’ın yer sıkıntısı yaşadığını belirterek, “Mimarlık fakültesi yeni atölyeler talep ediyor. İletişim fakültemizin ise stüdyolara ihtiyacı var. Bu nedenle böyle bir karar aldık. Büyükşehir Belediyesi ile Mimarlık ve Konservatuar’ın taşınması konusunda kesin anlaştık. İletişim fakültesi için de protokol imzalanmamakla birlikte sözlü olarak fikir birliğine vardık” ifadelerini kullandı.


KÜLTÜR-SANAT MERKEZİ

Sekapark içerisinde yer alan Alman yapısı binaların, tarihi eser konumunda olduğunu belirten Sadettin Hülagü, “Alman yapısı...