21 / 05 / 2024

Kocaeli İMO prefabrik yapılar

Kocaeli İMO prefabrik yapılar

İnşaat Mühendisleri Odası, üyelerin mesleki gelişmelerini desteklemek ve bilgi güncelleme kapsamında, "Prefabrik Yapılar" konulu seminer düzenlendi. Seminer İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Eğitim Salonunda yapıldı.

Kocaeli Çınarlı'da eski cami avlusuna kütüphane yapılıyor!

Kocaeli'nin Çınarlı bölgesinde prefabrik mescidin sökülmesinin ardından avluda yapılan kütüphanenin yapımı hızlandı.

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi vatandaşa prefabrik ev yardımı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve barınamayacak durumda olan vatandaşlara prefabrik ev yardımı yapıyor.

Kocaeli'de ihtiyaç sahibi ailelere prefabrik ev yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileler için prefabrik ev inşa ediyor. Belediye, evlerin anahtarlarını mülk sahiplerine anında teslim ediyor.

Kocaeli Büyükşehir'den ev yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yardım elini uzattığı 65 yaşındaki Mümin Karaaslan’a yeni prefabrik ev inşa ediliyor.

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi aileye ev!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi aileye 42 metrekarelik bir prefabrik ev tahsis etti.

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi vatandaşlara ev!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesi Cedit Mahallesinde yaşayan Hakan ve Ayşe Arık çiftinin prefabrik ev taleplerini karşıladı.

İMO Kocaeli, MS Project Kursu düzenledi!

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Kocaeli Şubesi, oda üyelerinin iş hayatında süre ve maliyet kayıplarını önlemek için kullanılan, "MS Project ile Proje Yönetim Kursu" düzenledi.

İMO Kocaeli Şubesi'nde Avrasya Tüneli şantiyesine ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyeleri, yapımı devam eden Avrasya Tüneli şantiyesine teknik gezi düzenledi. Proje mühendisi, tünel hakkında İMO üyelerini dateylı şekilde bilgilendirdi.

Tolga Ok İMO Kocaeli Başkanı oldu!

TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu’nda iki aday başkanlık için yarıştı. Yarışı mevcut başkan Tolga Ok oyların 592'sini alarak kazandı

Kocaeli'de Betonun Temel Özellikleri semineri düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyelerine yönelik "Betonun Temel Özellikleri" konulu seminer düzenledi. Seminer 6 Şubat 2016 tarihinde İMO Kocaeli Şube Eğitim Salonu'nda yapıldı.

Kocaeli İMO'dan Prefabrik Yapılar semineri!

İnşaat Mühendisleri Odası, üyelerin mesleki gelişmelerini desteklemek ve bilgi güncelleme kapsamında, "Prefabrik Yapılar" konulu seminer düzenlendi. Seminer İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Eğitim Salonunda yapıldı.

İMO Kocaeli'nde kentsel dönüşüm semineri verdi!

İMO Kocaeli Şubesi'nde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Riskli Yapılar, Riskli Alan ve Finansal Konuların İmkan ve Avantajları'nın anlatıldığı bir seminer düzenlendi.

Kocaeli Başiskele'de prefabrik ev kül oldu!

Başiskele Yeniköy’de bulunan tek katlı prefabrik evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken ev kullanılamaz hale geldi.

Kocaeli İMO prefabrik yapılar Haberi

Kocaeli İMO prefabrik yapılar

İnşaat Mühendisleri Odası, üyelerin mesleki gelişmelerini desteklemek ve bilgi güncelleme kapsamında, "Prefabrik Yapılar" konulu seminer düzenlendi. Seminer İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Eğitim Salonunda yapıldı. Seminerde prefabrike yapılar ve birleşim bölgelerinin davranışı, prefabrike kolon-kiriş birleşimlerinin deprem performansı ve yeni birleşim detaylarının geliştirilmesi, prefabrike sanayi yapısının deprem performansının belirlenmesi ve güçlendirilmesi gibi konulara yer verildi.Yrd. Doç. Dr. Hilal Meydanlı Atalay'ın sunumu ile oda üyeleri bilgilendirildi.2 buçuk saat süren eğitim sonucunda, üyelerin sorularını Hilal Meydanlı Atalay yanıtladı. 




Kocaeli Bizim...