04 / 05 / 2024

Kocaeli'de ihtiyaç sahibi ailelere prefabrik ev yardımı!

Kocaeli'de ihtiyaç sahibi ailelere prefabrik ev yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileler için prefabrik ev inşa ediyor. Belediye, evlerin anahtarlarını mülk sahiplerine anında teslim ediyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ihtiyaç sahiplerinin her alanda yanında oluyor.

Kocaeli Denge Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı birçok yardımın yanında barınma ihtiyacını da yaptığı prefabrik evler ile karşılıyor. Kocaeli’nde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için hanede ikametgâh eden kişi sayısına uygun metrekarelerde verilen prefabrik evler yapılıyor.

ANAHTAR TESLİM

Yapılan prefabrik evler mutfak dolapları, ıslak hacim elemanları projeye uygun hazırlanıp vatandaşlara anahtarları teslim ediliyor. Prefabrik evler laminat parkeden çelik dış kapıya kadar yapılıp ihtiyaç sahibi aile için kullanımına açılıyor.

13 AİLEYE EV YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2018'den beri 13 ihtiyaç sahibi aile için prefabrik ev inşa etti. Ayrıca 2 adet yapıma başlanılan ve 5 adet de yapım kararı alınan prefabrik ev hizmeti bulunuyor. Prefabrik ev yardımından faydalanmak isteyen ailelerin bilgi ve başvuru için 153 numaralı çağrı merkezini aramaları gerekiyor.


Geri Dön