22 / 05 / 2024

Kocaeli belediye evleri

Kocaeli belediye evleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileler için prefabrik ev inşa ediyor. Belediye, evlerin anahtarlarını mülk sahiplerine anında teslim ediyor.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? Listede şok eden ayrıntı!

Türkiye'de konut fiyatları son 3 senede zirveyi gördü. Hatta dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sırada. Peki  Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? İşte detaylar...

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Esenyurt'taki patlamada zarar gören evleri belediye onaracak!

Esenyurt’ta bir süredir birçok kurumun altyapı çalışması yürüttüğü sokakta yaşanan doğalgaz patlamasında zarar gören evleri belediye onaracak...

Kocaeli tramvay projesi belediye meclisinde!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 114 madde görüşüldü. "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" projesinin planlara aktarılmasına yönelik olarak imar planları da belediye meclisinde konuşuldu.

Kocaeli Tuana Evleri'nin 3'üncü etabı tamamlanmayı bekliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından İzmit'in Topçular bölgesinde inşa edilenen Tuana Evleri’nin 3. Etap’ı tamamlanmayı bekliyor.

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi evleri restore ediyor.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri yeniden hayat buluyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Evleri'ni restore ediyor.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yok yok!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Çukurova Belediyesi, Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden biri olan ‘Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiriyor.

Afet riski taşıyan bölgede kentsel dönüşüm elzemdir!

Adana Çukurova Belediyesince, Belediye Evleri Mahallesi’nde yapılacak olan ancak birçok tartışmayı da beraberinde getiren ‘kentsel dönüşüm’ projesi jeoloji mühendislerinin gündem konusu oldu...

Kocaeli Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş., Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır. 

Kocaeli belediye evleri Haberi

Kocaeli belediye evleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ihtiyaç sahiplerinin her alanda yanında oluyor.

Kocaeli Denge Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı birçok yardımın yanında barınma ihtiyacını da yaptığı prefabrik evler ile karşılıyor. Kocaeli’nde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için hanede ikametgâh eden kişi sayısına uygun metrekarelerde verilen prefabrik evler yapılıyor.

ANAHTAR TESLİM

Yapılan prefabrik evler mutfak dolapları, ıslak hacim elemanları projeye uygun hazırlanıp vatandaşlara anahtarları teslim ediliyor. Prefabrik evler laminat parkeden çelik dış kapıya kadar yapılıp ihtiyaç sahibi aile için kullanımına açılıyor.

13 AİLEYE EV YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2018'den beri 13 ihtiyaç sahibi aile için prefabrik ev inşa etti. Ayrıca 2 adet yapıma başlanılan ve 5 adet de yapım kararı alınan prefabrik ev hizmeti bulunuyor. Prefabrik...