26 / 05 / 2024

Kocaeli İntemak 15 Fuarı

Kocaeli İntemak 15 Fuarı

Anadolu Ekspo Fuarcılık Direktörü Saadettin Haymana, 8-11 Ekim arasında düzenlenecek İNTEMAK'15 Fuarı'nın Kocaeli ekonomisine ivme kazandıracağını söyledi.

İki şehirde 15 konut ve 1 arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat!

Kayseri'de yer alan 15 adet konut ve Kocaeli'de yer alan 1 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte o ihale ilanları ile ilgili detaylar...

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Dilovası'nda 15 bin 188 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı resmen dudak uçuklattı! 

Kocaeli Dilovası Belediyesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Diliskelesi Mahallesi'nde yer lan arsayı satıyor. Peki Dilovası'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

TOKİ Kocaeli Körfez projesiyle tam 564 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de inşa edeceği yeni projesinin ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Milli Emlak Kocaeli'de 75 bin liraya iş yeri satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke - 17 Ağustos Mahallesi'ndeki iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği iş yeri satış ihalesi 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze'de Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parselin toplam değeri 9 milyon 691 bin 388 TL, KDV dahil toplam değeri ise 11 milyon 435 bin 837 TL olarak belirlendi.

Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye ediliyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’un olan Kocaeli'ndeki 15 kaçak yapıya ilişkin verilen yıkım kararının kesinleşmesinden sonra çiftliğin tahliyesi başlatıldı. 

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Reysaş GYO Kocaeli deposunun imalat ve montaj işleri için Yiğit Metal'le anlaştı!

Reysaş GYO tarafından Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel'de yer alan Çayırova 15 nolu deposunun alt katında yapılacak ofis imalat ve montaj işleri için, Yiğit Metal Mamülleri İnşaat Plastik Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti. ile anlaştı.

Kocaeli Milli Emlak'tan 15.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Kocaeli Milli Emlak, Kocaeli ili, Kartepe, Darıca, Şekerpınar, Bağlarbaşı, Akse ve Bahçecik ilçelerinde yer alan 7 gayrimenkulü 15 milyon 29 bin TL'ye satıyor.

Kocaeli'de 15.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C Gebze 1. (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu, Kocaeli Çayırova'da yer alan gayrimenkulü 15 milyon 607 bin 600 TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 16 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Kocaeli konut sektörünün ikinci altın çağı!

Haziran ayında sektörün kaderi değişti. Kamu bankaları, sıfır konutlar için 15 yıla kadar yüzde 0.64 faizli kredi vermeye başladı. Kocaeli’de konut fiyatları ve satışları arttı.

Kocaeli Kirazpınar 577 konut ihalesi yarın!

Kocaeli Gebze Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Kocaeli İntemak 15 Fuarı Haberi

Kocaeli İntemak 15 Fuarı



Anadolu Ekspo Fuarcılık Direktörü Saadettin Haymana, 8-11 Ekim arasında düzenlenecek Doğu Marmara Makine, Yapı Teknolojileri ve Ürünleri, İnşaat Makine ve Ekipmanları, İş Makinaları İhtisas Fuarı'nın (İNTEMAK'15) Kocaeli ekonomisine ivme kazandıracağını söyledi. 



Haymana, INTEMAK'ı Kocaeli Ticaret Odası himayesinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenleyeceklerini kaydetti. Haymana, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Sakarya, Bolu, Düzce, Körfez, Yalova ve Gebze ticaret ve sanayi odalarının desteklediği fuara KOSGEB ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) katkı verdiğini, Emlak Konut GYO'nun da ana sponsor olduğunu...