17 / 05 / 2024

kocaeli isu projeleri

kocaeli isu projeleri

İSU Genel Müdürlüğü, işlettiği atıksu arıtma tesislerinden arıtılan atık suların sanayi kuruluşları ile yeşil alanlarda kullanılması için yaptığı Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi Geri Kazanım Suyu Projesinden sanayi kuruluşlarına ilk suyu verdi.

İSU, stratejik plan çalışmasına başladı!

İSU Genel Müdürlüğü, 2010-2014 yılı Stratejik Planı uygulama dönemi bu sene sona eriyor. 2015-2019 yılı dönemine ilişkin stratejik amaç ve hedefleri içerecek olan Stratejik Plan’ın hazırlık çalışmaları için ilk toplantı yapıldı.

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli projeleri önem sırasına göre yapılacak!

Koronavirüs ile mücadeleye dair yaptığı açıklamalarla her fırsatta vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,

Kocaeli'ye sosyal konut müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ekmek, ulaşım ve sosyal konut projeleri hakkında konuştu.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

Kocaeli'ye metro müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmit ilçe Teşkilatının kongresine katılmak üzere geldiği Kocaeli’nde gerçekleşen projeleri de aktardı.

Kocaeli İSU'nun yeni binasının inşaat yeri değişti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek İSU'nun yeni hizmet binasının inşaat yeri 1 metre kaydırıldı. Alanda 5 lahit mezar bulundu.

Kocaeli, yatırımcıların cazibe merkezi oldu!

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

İsmail Baran, Kocaeli'deki projeleri inceledi!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çamlıtepe’de bulunan Ömer Halisdemir Parkı’nı gezdi, park içerisinde devam eden projelerde incelemelerde bulundu.

Kocaeli İlimtepe Kültür Merkezi’nin temeli atıldı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılacak İlimtepe Kültür Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçedeki projeleri anlattı.

Kocaeli Adliyesi'nin temeli 2018'de atılacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ AK Parti İl SKM Başkanlığı'nın programları kapsamında Kocaeli'ne geldi. Bölgede projeleri anlatan Bozdağ, Kocaeli Adliyesi'nin temelinin 2018'de atılacağını söyledi.

kocaeli isu projeleri Haberi

kocaeli isu projeleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, işlettiği atıksu arıtma tesislerinden arıtılan atık suların sanayi kuruluşları ile yeşil alanlarda kullanılması için yaptığı Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi Geri Kazanım Suyu Projesinden sanayi kuruluşlarına ilk suyu verdi. 

Projenin Türkiye'de bir ilk olduğunu belirten ÎSU Genel Müdürü İlhan Bayram, "İzmit Plajyolu ve Körfez Geri Kazanım Suyu Projelerinin de kısa bir süre içinde devreye alınması ile günlük 60 bin metreküp su tasarrufu sağlayacağız." dedi. Bölgede iki yıldır yaşanan kuraklıktan dolayı bir dizi önlem alan İSU Genel Müdürlüğü, atıksu arıtma tesislerinde arıtılan çıkış sularını değerlendirmek için Geri Kazanım Suyu Projesi geliştirdi. Tesislerin çıkış sularının ultraviyole ışınları ile ikinci bir arıtmadan geçirilmesini sağlayan UV sistemi, Gebze, Kandıra ve Cebeci atıksu arıtma tesislerinde uygulanarak yeşil alanlar ile...