05 / 05 / 2024

Kocaeli İSU yeni bina

Kocaeli İSU yeni bina

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek İSU'nun yeni hizmet binasının inşaat yeri 1 metre kaydırıldı. Alanda 5 lahit mezar bulundu.

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

KİPTAŞ'tan Kocaeli'ye yeni proje!

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yaşanabilir ve güvenilir konutlar inşa eden KİPTAŞ, Kocaeli'de yeni projeye başlıyor...

KİPTAŞ Kocaeli'deki yeni projesi için anket başlattı!

KİPTAŞ, Kocaeli'de inşa edeceği yeni projesinde vatandaşları da söz sahibi yapıyor. KİPTAŞ Kocaeli projesi vatandaşların yorumlarıyla şekillenecek...

Enis Cevahircioğlu, Workinton’un yeni CEO’su oldu!

Kurumsal ve bireysel ofis ihtiyacını karşılayan Workinton’un yeni CEO’su Enis Cevahircioğlu oldu. Cevahircioğlu, Türkiye ile tanıştıran Workinton’un kurucu ortakları arasında yer alıyor.

Esas Holding'in yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu!

Esas Holdingin yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu. Tercan, Esas Holding'in yurt içi ve uluslararası yatırımlarının finans yönetimine liderlik edecek.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

TOKİ'den Kocaeli Gebze'ye 577 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Gebze'de 577 yeni konut inşa edecek.

Bodrum'a yeni su altı arkeoloji müzesi inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum’da sezonu 12 aya yaymak için merkezde etkinlikleri artıracaklarını belirtti. Bakan Ersoy, Bodrum'a yeni bir su altı arkeoloji müzesi inşaa etmeyi plandıklarını söyledi.

JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu!

80 ülkede yaklaşık, 300 kurumsal ofisiyle hizmet  veren JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu…

Kocaeli İtfaiyesi yeni binalarıyla güçleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı noktaların yeni itfaiye müfreze binaları inşa ediliyor. Yeni binalarla Kocaeli İtfaiyesi'nin vakalara daha hızlı bir şekilde müdahale etmesi planlanıyor.

Kocaeli İSU yeni bina Haberi

Kocaeli İSU yeni bina

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İSU'ya yeni hizmet binasının yapım çalışması başladı. Serdar Mahallesi'nde başlatılan temel kazısı sırasında bazı tarihi mezarlar bulundu. 


Kocaeli Müze Müdürlüğü yetkilileri tarafından Roma dönemine ait oladuğu düşünelen 5 lahit mezar tespit edildi. Bunun üzerine İSU binasının inşaat çalışması durduruldu. 


Bulunanan Lahit mezarlar için incelemeler başladı. Tarihi mezarların yerinde kalması karar verildi. Bölgeninh açık hava müzesine dönüştürülmesi için çalışmalar başlayacak. 


Kocaeli Müze Müdürlüğü konu hakkında proje hazırlayarak Kültür ve Turizm Bakanlığı'na göndermeyi planlıyor. İSU'nun yeni binasının inşaatı da mezarlar nedeniyle 1 metre deniz tarafına...