02 / 05 / 2024

kocaeli izmit hacı bektaş veli ortaokulu açılış

kocaeli izmit hacı bektaş veli ortaokulu açılış

Kocaeli İzmit ilçesinde yapımı tamamlanan ve açılışı yapılan Hacı Bektaş Veli Ortaokulu açılı kurdalesini CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu kesti..

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

TOKİ Kocaeli İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kocaeli İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 13 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kocaeli İzmit 2022 projesi 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ İzmit projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli İzmit 2022 sosyal konut projesi...

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022!

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022 ve proje detayları...

Kocaeli’de Kasım ayında 4 bin 499 konut satıldı!

2021 Kasım ayında Kocaeli'nde  4 bin 499 konut satışı gerçekleşti. Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, kent genelinde  konut yatırımlarının arttığını söyledi.

TOKİ Kocaeli İzmit 535 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler ile Kocaeli kazanıyor!

İBB Ekrem İmamoğlu’nun KİPTAŞ İzmit Çınar Evler’in temel atma töreninde “Kiptaş ile Kocaeli’de kazanacak” sözlerine istinaden inşaat çalışmalarında istihdam ve gerekli malzemeler İzmit ve Kocaeli firmalarından yapılıyor.

Kocaeli'de ev sahipleri boş dairelerinin aidatını ödüyor!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu , pandemi nedeniyle boşalan evlerin aidatlarının ev sahipleri tarafından ödendiğini dile getirdi. 

TOKİ Kocaeli İzmit 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ İzmit 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

İzmit Hacıhızır sakinleri kentsel dönüşüme karşı dernek kurdu!

Kentsel dönüşüm nedeniyle mahallelerinin de içerisinde bulunduğu birçok alanın riskli alan ilan edilmesine karşı uzun zamandır tepki gösteren Hacıhızır Mahallesi sakinleri, mücadelelerine devam etmek için dernek kurdu.

TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

Alpay Hacıoğlu: Emlak sektörü 2020’den umutlu!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu son dönemde sıfır konut satışlarının canlandığını, 2020’den de umutlu olduklarını söyledi.

kocaeli izmit hacı bektaş veli ortaokulu açılış Haberi

kocaeli izmit hacı bektaş veli ortaokulu açılış
İzmit ilçesinde yapımı tamamlanan Hacı Bektaş Veli Ortaokulu, törenle açıldı. Tavşantepe Mahallesindeki ortaokulun açılış töreninde konuşan TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Fikri Işık, herkesin Hacı Bektaş Veli'den ders alması gerektiğini söyledi."Hacı Bektaş Veli bu toprakları bize ebedi vatan kılan o alperenlerdendir" diyen Işık, "O, bayrak, yıldız isimlerdendir. O, bizi biz, millet yapan en önemli değerlerimizdendir. İnşallah bu okulda okuyan yavrularımız, çocuklarımız gençlerimiz, Hacı Bektaş Veli öğretisiyle yetişecek ve bu vatana, millete hayırlı, güzel hizmetler yapacaklar. Buna yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.Işık, şöyle devam etti:"Okula Hacı Bektaş Veli'yi anlatacak kitaplar konacak. Çocuklarımız mutlaka bu yüce Türk büyüğünün hayatını öğrenecekler. Ondan büyük dersler ve öğütler çıkarmaları gerekiyor. Hayatımızda Hacı Bektaşi Veli'nin de önemli bir yer tutması, geleceğe güvenle...