08 / 07 / 2024

kocaeli izmit izaydaş fabrika yangını

kocaeli izmit izaydaş fabrika yangını

Alikahya Mahallesi'ndeki İzmit Atık ve Atıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme AŞ'de sinek ilaçlarının iş makinesiyle taşınması esnasında yangın çıktı. Yangın sırasında sinek ilaçların bulunduğu tüpler patlayarak etrafa yayıldı...

TOKİ Kocaeli İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kocaeli İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 13 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kocaeli İzmit 2022 projesi 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ İzmit projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli İzmit 2022 sosyal konut projesi...

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022!

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022 ve proje detayları...

TOKİ Kocaeli İzmit 535 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler ile Kocaeli kazanıyor!

İBB Ekrem İmamoğlu’nun KİPTAŞ İzmit Çınar Evler’in temel atma töreninde “Kiptaş ile Kocaeli’de kazanacak” sözlerine istinaden inşaat çalışmalarında istihdam ve gerekli malzemeler İzmit ve Kocaeli firmalarından yapılıyor.

TOKİ Kocaeli İzmit 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ İzmit 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

Kocaeli İzmit Huzurevi yıkılıp yeniden yapılacak!

1976 yılında hizmete açılan İzmit Turgut Mahallesi Bağlar Sokak No:42 adresinde İzmit Huzurevi binası yıkılıp yeniden inşa edilecek.

Kocaeli İzmit Perşembe Pazarı taşınıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi ve Pazarcılar Odası’nın ortak kararıyla Perşembe Pazarı Cumartesi Pazarı alanında kurulacak.

Kocaeli İzmit'te harabe yapılar yıkılıyor!

İzmit Belediyesi, ilçedeki harabe yapıların yıkımlarını sürdürüyor. Belediye Serdar mahallesindeki harabe yapının yıkım çalışmalarını tamamladı. Binanın yıkımı iş makinesinin yardımıyla gerçekleşti.

Kocaeli İzmit Garı Köprüsü'nde çalışmalar durdu mu?

2 ay gibi bir sürede tamamlanması beklenen Kocaeli İzmit Garı Köprüsü için hummalı bir çalışma başladı ancak bu çalışmalar da aylardır durmuş durumda.

Özgür Kocaeli Gazetesi'nin İzmit'teki binası yıkıldı!

Kocaeli'nin en eski gazetelerinden Özgür Kocaeli Gazetesi'nin el değiştirerek yeni binasına taşınmasının ardından Cebesoy Sokak’taki eski gazete binası kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı.

kocaeli izmit izaydaş fabrika yangını Haberi

kocaeli izmit izaydaş fabrika yangını


İzmit'te bir fabrikada imha edilmek üzere bekletilen sinek ilaçlarının iş makinesiyle taşındığı sırada çıkan yangın, söndürüldü.


Alınan bilgiye göre, Alikahya Mahallesi'ndeki İzmit Atık ve Atıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme AŞ'de sinek ilaçlarının iş makinesiyle taşınması esnasında yangın çıktı.


Yangın sırasında sinek ilaçların bulunduğu tüpler patlayarak etrafa yayıldı.


Kısa sürede müdahale edilen yangın, kontrol altına alınarak...