02 / 05 / 2024

Kocaeli İzmit kiralık daireler

Kocaeli İzmit kiralık daireler

Kocaeli İli İzmit İlçesi'nde yer alan 2 gayrimenkul Kocaeli 1. İcra Dairesi tarafından 27 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Kocaeli'de aylık 62 bin TL'ye kiralık kültür merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek.

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  İzmit ilçesi Hacıhasan Mahallesi’nde yer alan Pembe Köşk’ün restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün düzenlenecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında İzmit Durhasan Mahallesi’nde yer alan 660 dönümlük tarım arazisinin “küçük sanayi” alanına çevrilmesi istenecek.

Kocaeli'de balıkçıların modern satış yerinde inşaat sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Sahili’nde balıkçılar için yaptığı yeni balık satış yerinin çalışmaları hızla sürüyor.

Kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit ilçesi Akçakoca Mahallesinde hayata geçirdiği Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatını tamamladı.

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi vatandaşlara ev!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesi Cedit Mahallesinde yaşayan Hakan ve Ayşe Arık çiftinin prefabrik ev taleplerini karşıladı.

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

Kocaeli Büyükşehir'den 35.3 milyon TL'ye satılık toplu konut arazisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Yahya Kaptan Mahallesi sınırları içinde bulunan çok değerli bir toplu konut arazisini ihaleyle satışa çıkarttı.

Kocaeli Büyükşehir Arızlı’da iki parseli satışa çıkarıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetine ait olan Kocaeli ili İzmit İlçesi Arızlı Mahallesi sınırları içerisinde Orman Köyü Villaları mevkiinde bulunan arazileri satışa çıkarıyor.

Kocaeli Büyükşehir imar koordinasyon toplantısı gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, tüm ilçe belediyeleri ile birlikte her ay gerçekleştirilen imar koordinasyon toplantısını, İzmit Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Kocaeli İzmit Garı Köprüsü'nde çalışmalar durdu mu?

2 ay gibi bir sürede tamamlanması beklenen Kocaeli İzmit Garı Köprüsü için hummalı bir çalışma başladı ancak bu çalışmalar da aylardır durmuş durumda.

Kocaeli'nde kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor!

Bu günlerde Kocaeli'nde kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor. Yeni evlenenler, Kocaeli'ne tayin olanlar ve en önemlisi öğrencilerden kaynaklanan kiralık ev sıkıntısı had safhada. Fiyatlar arttı ama hala sıkıntı devam ediyor.

Kocaeli İzmit kiralık daireler Haberi

Kocaeli İzmit kiralık daireler

Kocaeli İli İzmit İlçesi'nde yer alan 2 gayrimenkul Kocaeli 1. İcra Dairesi tarafından 4 milyon 141 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmazlar konut alanında kalmaktadırlar. Tüm çevresinde uyeni yapılmış binaların bulunduğu gelişmekte olan bir bölgededir. 


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; Taşınmaların kuzeyinde D-100 karayolu, güneyinde demiryolu ve izmit körfezi bulunmaktadır. Topoğrafik olarak düz bir yapıya sahiptir.


Kıymeti: 4.141.000.00 TL

1. Satış Günü: 27/11/2014 günü 10:00 ile 10:10 arası

2. Satış Günü: 26/12/2014 günü 10:00 ile 10:10 arası


Satış Şartları

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale...