04 / 05 / 2024

Kocaeli Karaağaç Köyü Kültür Merkezi projesi

Kocaeli Karaağaç Köyü Kültür Merkezi projesi

Kandıra’nın Karaağaç Köyü’ne 560 metrekare alanı kapsayan düğün, toplantı gibi etkinliklerin yapılabileceği kültür merkezi inşa ediliyor. İnşa çalışmaları hızla yapılan kültür merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Karaağaç Kültür Merkezi'nin ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüt Proje ve Keşif Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Karaağaç Köyü Kültür Merkezi yapım ihalesi gerçekleştirildi.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Büyükçekmece Karaağaç 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Karaağaç Mevkiinde yer alan bazı parsellerin bir kısmı ve 157 ada 2 ve 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Hazine iki ihaleyle borcuna 13,5 milyar daha ekledi! Açık yüzde 200 arttı

Nisanda bütçe açığındaki artış, geçen yıla göre yaklaşık yüzde 200 arttı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği iki ihalede 13 milyar 598,5 milyon lira borçlanmaya gitti.

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

Kocaeli’deki ağır hasarlı binalar ne zaman yıkılacak?

1999 Marmara Depremi’nden sonra Kocaeli’deki binalara hasar tespit çalışmaları yapıldı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan,TBMM’de Kocaeli’deki ağır hasarlı binalar hakkında sorular yöneltti. Milletvekili Türkkan;"500 bina neden hala yıkılmadı?" sorusunu sordu.

Kocaeli Topluca Köy Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Topluca Köy Konağını baştan aşağı yenileyerek hizmete açtı.

Kocaeli Hacımazlı Köyü'ndeki eski okul binası yenilendi!

Geçtiğimiz yıllarda taşımalı eğitime geçen Kandıra Hacımazlı Köyü’nün eski okulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla baştan aşağı yenilendi.

Sinop Dikmen'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Sinop İli, Dikmen İlçesi, Karaağaç Köyü, Gevez Mahallesi'nde yer alan tavuk çiftliği vasıflı gayrimenkul 6 milyon 572 bin 289 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kocaeli'deki Mutlu Köy Yaşam Merkezi çürümeye terk edildi!

Kocaeli’de 2 yıl önce hayata geçirilen milyonluk Mutlu Köy Yaşam Merkezi projesi adeta çürümeye terk edildi.

Kütahya Ağaçköy'e sosyo kültür merkezi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi, Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Silivri Alipaşa Köyü imar planı askıya çıktı!

Silivi İlçesi Alipaşa Köyü Mevkii 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması bugün askıya çıkarıldı...

Silivri Alipaşa Köyü Mevkii imar planı değişikliği askıda!

Silivri İlçesi, Alipaşa Köyü Mevkiinde işletilen Silivri Yer Altı Doğal Gaz İletim/Dağıtım Tesislerine İlişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Büyükçekmece'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Köyü'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kocaeli Karaağaç Köyü Kültür Merkezi projesi Haberi

Kocaeli Karaağaç Köyü Kültür Merkezi projesi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerde vatandaşların sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri için kültür merkezleri inşa ediyor. Bu kapsamda Kandıra’nın Karaağaç Köyü’ne 560 metrekare alanı kapsayan düğün, toplantı gibi etkinliklerin yapılabileceği kültür merkezi inşa ediliyor. İnşa çalışmaları hızla yapılan kültür merkezi tamamlanma aşamasına geldi.



560 METREKARE


Kandıra’nın Karaağaç Köyü’nde yapılan kültür merkezi 560 metrekare kullanım alanına sahip. Tek kat şeklinde yapılan binada salon, servis alanı, depo ve gelin odası bulunuyor. Bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan binada engelli, bay ve bayan tuvalet de bulunuyor. Yapının çatısı çelik karkas, salon zeminleri seramik kaplama, tavan taş yünü asma tavan şeklinde yapıldı.



Kocaeli Büyükşehir...