25 / 08 / 2024

Kocaeli Kartepe çalışma

Kocaeli Kartepe çalışma

Kocaeli Kartepe Çepni Mahallesi'nde, belediye ekipleri tarafından asfaltlama çalışması yapıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe'ye değer katmaya yönelik çalışmalar içerisinde bulundu.

Kocaeli Kartepe'de tapu sevinci!

Kocaeli Kartepe'de devam eden çalışmaların tamamlanması sonrasında uzun süredir mağdur olan Kartepeliler tapularına kavuştu...

Kocaeli Kartepe'de 25 bin imar yolu açıldı!

Kartepe genelinde 25 bin 205 metre uzunluğunda 165 adet yeni imar yolu açıldı. Bu çalışma Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından 116 bin 221 ton mekanik malzeme kullanılarak yapıldı.

Symbol Kocaeli Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Symbol Kocaeli Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Kocaeli Kartepe'de asfaltlama çalışması yapıldı!

Kocaeli Kartepe Çepni Mahallesi'nde, belediye ekipleri tarafından asfaltlama çalışması yapıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe'ye değer katmaya yönelik çalışmalar içerisinde bulundu.

İnşaat sektörü Kocaeli Kartepe'de hız kazandı!

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediye birimlerinin çalışmalarında kalite, hız ve vatandaş memnuniyeti artırmak amacıyla bir dizi düzenleme yaptırdı.

Kocaeli Kartepe'den ev alınır mı?

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Kocaeli Kartepe'deki konut dektörünü değerlendirdi. Hamzaoğlu ''Kartepe'den ev alınır mı?'' sorunu cevapladı...

Kocaeli Kartepe Ortaburun yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Ortaburun Köyü Hasancık Mahallesi mevkiinde yol yenileme uygulaması yaptı.

Dokuma Projesi Çalışma Grubu'nun raporu tanıtıldı!

Dokuma Projesi Çalışma Grubu’nun oluşturduğu dokuma alanı ile ilgili rapor basına tanıtıldı. Görüş ve öneriler dahilinde hazırlanan rapor, Kepez Belediye Meclisi’ne verilecek.

Muhtarlık çalışma saatleri 2015!

Muhtar, köy veya mahalle tüzel kişiliğinde, yönetiminin başında bulunan kişiler olarak karşımıza çıkıyor. Peki, muhtarların görevleri nelerdir? Muhtarlık çalışma saatleri 2015 nelerdir? İşte yanıtı..

Kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma esasları!

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında kurulan kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma usul ve esasları yönerge ile düzenleniyor.İşte kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma esasları....

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 300 noktada çalışma!

Kentin her gün ortalama 300 değişik noktasında çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, temizlikten köprü-alt geçit bakım ve onarımına, parklarda düzenlemeden kente estetik kazandırmaya kadar birçok alanda faaliyet yürütüyor.

Seka'nın bir yıllık çalışma raporu kabul edildi!

Edremit Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Belediye Başkanı Kamil Saka’nın meclise sunduğu bir yıllık çalışma raporu ve Cemevlerine ibadethane statüsü verilemesi kabul edildi.

GYODER 2015 yılı çalışma dönemi bütçe açıklaması!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği 2015 yılı çalışma dönemi bütçe açıklamalarını yayımladı. Bütçe raporunda gelir, gider, diğer aktivite ve organizasyonlarla ilgili bütçe açıklamaları yer alıyor.

Kocaeli Kartepe çalışma Haberi

Kocaeli Kartepe çalışma

Kocaeli Kartepe Çepni Mahallesi'nde, belediye ekipleri tarafından asfaltlama çalışması yapıldı. 

Kartepe'ye değer katmaya yönelik çalışmalar içerisinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ramazan ayında da üst yapı hizmetlerine hız verdi. Ekipler, Çepni Mahallesi'nde Modül Çelik Fabrikası'na ulaşımı sağlayan Bağdat Caddesi üzerinde asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. 550 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki yola 1320 ton asfalt serimi yapan ekipler, fabrikaya ulaşımı şık ve güvenli hale getirdi. Kartepe'deki ticari dinamizmi artıracak çalışmalar içinde bulunduklarını söyleyen Başkan Üzülmez, "Kartepe'yi hak ettiği yönetime ve hizmetlere kavuşturmak amacıyla ulaşım hizmetlerini iyileştirme çalışmalarımız ramazan ayında da sürüyor. Bu kapsamda sanayicilerimizin ulaşım ile ilgili taleplerini karşılıyoruz. Belediyecilik hizmetlerimiz geniş bir yelpazede her kesime hitap edecek şekilde sürmektedir" ifadelerini kullandı.




Özgür...