16 / 05 / 2024

Kocaeli Kefken muhtarlık binası son durum

Kocaeli Kefken muhtarlık binası son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e inşa ettiği muhtarlık binası ve pazar alanının inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı, kırsal mahallelere yönelik hizmetlerine devam ediyor. Kocaeli'deki 12 ilçenin kırsal mahalleleri başta olmak üzere Kocaeli genelinde yapılan inşaat malzemesi yardımları sayesinde, köylülerin ihtiyaçları gideriliyor.

Kocaeli Kefken muhtarlık binasının inşaatı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e inşa ettiği muhtarlık binası ve pazar alanının inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kefken'e yeni muhtarlık binası!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e yeni bir muhtarlık binası inşa ediyor.

Başiskele'de muhtarlık binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Danışma İrtibat Bürosu ve Muhtarlık Hizmet Binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi.

Kocaeli Büyükşehir’den inşaat malzemesi ihalesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı inşaat malzemesi alımı ihalesi yaptı, yapılan ihaleye 5 firma katıldı.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımları!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Öz’ün çatı tadilatı için malzeme yardımı gerçekleştirildi.

Kocaeli Başiskele'ye yeni muhtarlık binası yapılıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele’ye muhtarlık hizmet binası yapılıyor. Başiskele Belediyesi, muhtarlık hizmet binalarından bir yenisini Yeşilkent mahallesinde yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Derince Geredeli Mahallesi’nde yaşayan Kadriye Sülün’e inşaat malzemesi yardımı gerçekleştirildi.

Kocaeli Gölcük TOKİ Evleri'ne 1750 müracat!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kocaeli Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, evi olmayan emekliler için hayata geçirilecek olan TOKİ Evleri konusunda bilgi verdi.

Aydın Çakırbeyli muhtarlık binası bugün açılıyor!

Aydın Büyükşehir Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, ''Koçarlı'nın Çakırbeyli Mahallesi'ne bir söz vermiştik. Düğün salonu ve muhtarlık binası yapacaktık. Sözümüzü tuttuk ve bugün saat 18:00'da açılışımız var.'' dedi.

Kocaeli Büyükşehir’den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Dilovası Diliskelesi Mahallesi’nde oturan Songül Ünal’a inşaat malzemesi yardımı yapıldı.

Keçiören'de 43 muhtarlık binası yenilendi!

Keçiören Belediyesi muhtarlıkları mahallelerin vitrini yapmaya devam ediyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 2009’dan bu yanan 43 muhtarlık binasını yenilediklerini söyledi.

Kocaeli Kefken muhtarlık binası son durum Haberi

Kocaeli Kefken muhtarlık binası son durum

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente kullanışlı ve modern yapılar kazandırmayı sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda Kandıra’nın Kefken Mahallesi’nde yeni muhtarlık binası ve kapalı pazar yeri hayata geçiriliyor. Özellikle yaz aylarında pazar günü Kefken meydanında kurulan semt pazarı tatilci yoğunluğuyla birleşince trafikte sıkıntılar meydana geliyordu. Halk pazarının yeni kapalı pazar alanına taşınmasıyla hem meydanda trafik yoğunluğu yaşanmayacak, hem de vatandaşlar daha ferah bir ortamda alışveriş yapma imkanına sahip olabilecek.

MUHTARLIK BİNASI ŞEKİLLENDİ


Kefken Mahallesi’nde hayata geçirilen yapının muhtarlık binası da şekillendi. Binanın seramik döşeme ve duvar kaplama işlemi sürüyor. Alçıpan asma tavanların alçı sıva imalatının tamamlanmasına az kalırken iç cephe boya imalatı da başladı. Dış cephe duvar kaplamasında kullanılacak olan ahlat taşı...