29 / 04 / 2024

Kocaeli Kefken muhtarlık binasının inşaatı şekilleniyor!

Kocaeli Kefken muhtarlık binasının inşaatı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e inşa ettiği muhtarlık binası ve pazar alanının inşaatını tamamlıyor.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente kullanışlı ve modern yapılar kazandırmayı sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda Kandıra’nın Kefken Mahallesi’nde yeni muhtarlık binası ve kapalı pazar yeri hayata geçiriliyor. Özellikle yaz aylarında pazar günü Kefken meydanında kurulan semt pazarı tatilci yoğunluğuyla birleşince trafikte sıkıntılar meydana geliyordu. Halk pazarının yeni kapalı pazar alanına taşınmasıyla hem meydanda trafik yoğunluğu yaşanmayacak, hem de vatandaşlar daha ferah bir ortamda alışveriş yapma imkanına sahip olabilecek.

MUHTARLIK BİNASI ŞEKİLLENDİ


Kefken Mahallesi’nde hayata geçirilen yapının muhtarlık binası da şekillendi. Binanın seramik döşeme ve duvar kaplama işlemi sürüyor. Alçıpan asma tavanların alçı sıva imalatının tamamlanmasına az kalırken iç cephe boya imalatı da başladı. Dış cephe duvar kaplamasında kullanılacak olan ahlat taşı ve Kandıra taşları döşeniyor. 

BİN 500 METREKARE


Çalışmaları devam eden proje, toplam 1.500 metrekare alanda gerçekleştiriliyor. Proje muhtarlık binası ve kapalı pazar alanından oluşuyor. Muhtarlık binası; 1 zabıta, 1 muhtar odası, 1 ofis ve mutfak ile bay-bayan tuvaletlerden meydana geliyor.

 


Geri Dön