03 / 05 / 2024

kocaeli Kefken sahili halk plajı mı oluyor

kocaeli Kefken sahili halk plajı mı oluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra sahil şeridini düzenleyerek halkın hizmetine sunmaya devam ediyor. Karpe Paşaağzı ’ndaki çalışmayla birlikte Büyükşehir şimdi de Kefken sahiline el atmaya hazırlanıyor...

Kocaeli Kefken Limanı'nın genişletme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Kefken Limanı'nın yenileme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Partili Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Kefken muhtarlık binasının inşaatı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e inşa ettiği muhtarlık binası ve pazar alanının inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kefken'e yeni muhtarlık binası!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e yeni bir muhtarlık binası inşa ediyor.

Kocaeli'de balıkçıların modern satış yerinde inşaat sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Sahili’nde balıkçılar için yaptığı yeni balık satış yerinin çalışmaları hızla sürüyor.

Kocaeli Yeniköy Sahili yeni yüzüne kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesi Yeniköy sahilinde 45 dönüm alan üzerindeki çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Kefken Limanı’nda çevresi düzenlemesi yapıldı!

Kocaeli'deki Kefken Limanı’ndaki çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Yol güzergahlarına toplam 372 metreküp taş duvar örüldü.

Kocaeli Bağırganlı Sahili tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahil bölgelerini turizme kazandırmaya devam ediyor. Sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi haline gelen Kandıra sahilleri, her yıl artan oranlarla, binlerce tatilciyi kendine çekiyor

Kocaeli Dereköy Sahili'ndeki çalışmalar tamamlanıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel ilçesinin yeni incisi Dereköy sahilinde inceleme gerçekleştirdi.

Kandıra Cebeci Sahili'nin 3. etabı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Cebeci Sahili projesinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Kandıra Bağırganlı Sahili turizme kazandırılacak!

Cazibe merkezi haline gelen Kandıra, her yıl artan oranlarla tatilciyi kendine çekiyor. Bağırganlı sahilini de hizmete sunmak için hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahili düzenleyecek firmayı belirlemek için ihale gerçekleştirdi.

Kocaeli Cebeci Sahili'nde 3. etap çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabında çalışmalar başladı.

kocaeli Kefken sahili halk plajı mı oluyor Haberi

kocaeli Kefken sahili halk plajı mı oluyor


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra sahil şeridini düzenleyerek halkın hizmetine sunmaya devam ediyor. Karpe Paşaağzı’ndaki çalışmayla birlikte Büyükşehir şimdi de Kefken sahiline el atıyor. Atıl halde bekleyen sahil yapılan çalışmayla halk plajı şeklinde düzenlenerek, halkın hizmetine sunulacak. Çalışmaları hızla devam eden Kefken sahilinin, Ramazan Bayramı’nda hizmete girmesi planlanıyor.



Kocaeli Büyükşehir...