07 / 05 / 2024

Kocaeli konut fiyatları 2021

Kocaeli konut fiyatları 2021

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Konut fiyatlarının en çok arttığı illerin başında geliyor! Ortalama konut fiyatı 3.1 milyon lirayı aştı!

Konut fiyatları ülke genelinde artmaya devam ediyor. Son zamanlarda konut fiyatlarındaki en yüksek artışlarla dikkat çeken Kocaeli'de ortalama bir konutun fiyatı 3 milyon 100 bin TL oldu.

Konut fiyatlarındaki artış neden durdurulamıyor?

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Keleş, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konut fiyatlarına değinen Keleş, uygun fiyatlı konuta erişiminin imkânsız hale gelmesini tartıştıklarını belirtti...

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Kocaeli konut sektörünün ikinci altın çağı!

Haziran ayında sektörün kaderi değişti. Kamu bankaları, sıfır konutlar için 15 yıla kadar yüzde 0.64 faizli kredi vermeye başladı. Kocaeli’de konut fiyatları ve satışları arttı.

Kuzey Marmara Otoyolu ile 4 ilde konut fiyatları arttı!

Kuzey Marmara Otoyolu, güzergahı üstündeki Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya‘da konut fiyatlarını artırıyor...

Kocaeli'de konut fiyatları hızla artıyor!

Gelişen bölgeler arasında sayılan Kocaeli'de konut fiyatlarında hızlı bir artış gözlemlendi. Peki Kocaeli'nde konut fiyatlarının bu kadar hızlı artmasının nedeni nedir? Sorunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Kocaeli'de lüks konut fiyatları uçtu!

Kocaeli Gebze en çok göç alan gölgelerden biri. Özellikle Darıca’da artan nüfus konut fiyatlarına da etki etmeye başladı. Osmangazi Köprüsü’nün de yapılmasıyla cazibe merkezi haline gelme yoluna giren bölgede özellikle lüks konut fiyatları da oldukça arttı.

Kocaeli'de konut fiyatları artacak!

Kocaeli'de konut fiyatları bazı kriterlerle göre hala artış göstermedi. Birkaç bölgesel artışın dışında konut üreticileri satış yapamadığından dolayı beklemede ama ciddi fiyat artışı bekleniyor.

Yeni konut fiyatlarında artış yaşandı!

Reidin-GYODER Ekim 2014 ayı raporuna göre konut fiyatlarında bir öndeki yıla göre artış yaşandı. Rapora göre en yüksek artış İstanbul'da, en düşük artış ise Kocaeli'de gerçekleşti.

Kocaeli'de konut fiyatları artıyor!

Kocaeli'de yeni konut fiyatları yüzde 0,57, kiralık konut fiyatları ise yüzde 0,75 arttı Garanti Mortgage, Reidin.com ve GYODER tarafından araya koyulan emlak endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayınlandı.

Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, yüzde 14,75 oranında arttı!

Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi raporuna göre: Türkiye genelinde yeni konut fiyatları,yüzde 14,75 oranında arttı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de gerçekleştirildi...

Kocaeli konut projeleri 2013!

Türkiye’nin ikinci büyük sanayi metropolü Kocaeli’nde konut yatırımları hızla artıyor. Lükste ve konforda İstanbul projeleri ile yarışan birçok konut projesine ev sahipliği yapan bölgede fiyatlar 69 TL’den başlıyor. İşte Kocaeli konut projeleri 2013...

Marmaray güzergahındaki konut fiyatları arttı!

Marmaray projesi geçtiği güzergâhlardaki konut fiyatlarını artış yaşanmasına neden oldu. Test sürüşünün bile fiyatları yüzde 30 artırdığı Marmaray, geçtiği güzergâhlardaki emlak fiyatlarını adeta zirveye çıkardı...

Kocaeli konut fiyatları 2021 Haberi

Kocaeli konut fiyatları 2021

Osman Gazi Köprüsü'nün hayata geçirilmesi sonrasında mega kent İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan iller arasında yer alan Kocaeli'de konut fiyatları artmaya devam ediyor. Ulaşım imkanlarıyla dikkat çeken Kocaeli’de 2020 yılının Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında 4 bin -5 bin TL/metrekare aralığında olan sıfır site içi konut fiyatları, 2021 itibariyle de 5 bin ila 7 bin TL./metrekare aralığına yükseldi.

EVA Gayrimenkul Değerleme Kocaeli Şubesi Değerleme Uzmanı Burak Tüfekçioğlu, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs öncesi çok tercih edilmeyen ve fiyat olarak da nispeten daha uygun olan zemin kat dairelerin koronavirüs sonrasında daha çok tercih edildiğini kaydederek, “Özellikle site içi ve bahçe kullanımı olan dairelere talep daha fazla. Villa tarzı yapılara olan talep de hızla arttı ve son 1 yılda %40 ila %50 oranında artışların olduğu bölgeler var. TÜİK verilerine göre Mart...