06 / 05 / 2024

kocaeli köy konağı yatırımları

kocaeli köy konağı yatırımları

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Topluca Köy Konağını baştan aşağı yenileyerek hizmete açtı.

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

Kocaeli Topluca Köy Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Topluca Köy Konağını baştan aşağı yenileyerek hizmete açtı.

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Taşova köy konağı hizmete açıldı!

Taşova Belevi Mahallesi'nde köy konağı hizmete açıldı. AK Parti Amasya Milletvekili Çilez, "Emeği geçen tüm çalışanlara katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" dedi...

Belevi köy konağı açıldı!

Belevi köy konağı, misafirhane, yemekhane-düğün salonu, muhtarlık odası dernek odası projesi Kurban Bayramı'nın 2. günü tamamlanarak törenle açıldı...

5 yılda bitirilecek 5 bin köy konağı projesi TBMM'de!

5 yılda bitirilecek 5000 adet köy konağı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bayburt Hükümet Konağı için yıkım çalışmaları başladı!

Bayburt’ta Polis Meslek Yüksek Okulu ve yanında bulunan Halı Sahası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım çalışmalarının yapıldığı alana Yeni Hükümet Konağı inşa edilecek. 

Kocaeli Büyükşehir D-100 42 Evler bölgesinde köprü yapıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin D-100 42 Evler bölgesinde inşa ettiği yaya köprüsü oluşmaya başladı...

İzmit Sepetçi Köy Konağı ve Müzesi açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Sepetçiler Mahallesi’nde (Köyü) inşa edilen ilk köy müzesi ve konağı törenle hizmete açıldı.

İzmit Sepetçi Köy Konağı yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Sepetçi Köy Konağı ve Köy Müzesi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi aileye ev!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi aileye 42 metrekarelik bir prefabrik ev tahsis etti.

İzmit Gedikli Köy Konağı'nın ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Gedikli Mahallesi (Köyü)’ne inşa edilecek olan konağın ihalesi yapıldı.

İzmit Gedikli Köy Konağı'nın ihalesi 26 Haziran'da!

Şimdiye kadar şehir merkezi ve köylerde 30’dan fazla konak inşa eden İzmit Belediyesi, Gedikli Köy Konağı'nın ihalesini 26 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

kocaeli köy konağı yatırımları Haberi

kocaeli köy konağı yatırımları

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, eski okul lojmanlarını baştan aşağı yeniliyor. Koceli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda Kandıra İlçesi Topluca Köyü Kasımlar mevkiinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eski kullanılmayan atıl köy okulunu vatandaşlar için yeniledi. Vatandaşların sosyal yaşam alanı haline getirilmesi için binada restore çalışmaları yapıldı. Tek sınıf ve bir müdür odası olan  köy okulu, Kocaelili vatandaşlar tarafından köy konağı olarak kullanılıyor.

KÖY KONAĞI HİZMETE AÇILDI

Köyde sosyal etkinlik için bir alan bulunmadığını dile getiren Topluca Köy Muhtarı Cevdet Kaya konuyla ilgili olarak, “Köyümüzde etkinliklerimizi yapabileceğimiz bir alan yoktu. Eski köy okulumuz atıl durumdaydı. Büyükşehir Belediyesine başvurduk. Kısa sürede okul binamız restore edilerek...