16 / 05 / 2024

kocaeli köy yolu yapım ihalesi

kocaeli köy yolu yapım ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Körfez ilçesi Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu yapım ihalesi yapıldı. 6 kilometre uzunluğunda beton yol yapılacak.

Kocaeli Körfez'de metruk binalar yıkılıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından metruk halde bulunan ve vatandaşlar can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz halde olan binalar tespit edilip yıkılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bazı taşınmazları satışa çıktı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bazı taşınmazları, Kocaeli 4. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı.

Kocaeli Büyükşehir D-100 42 Evler bölgesinde köprü yapıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin D-100 42 Evler bölgesinde inşa ettiği yaya köprüsü oluşmaya başladı...

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi aileye ev!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi aileye 42 metrekarelik bir prefabrik ev tahsis etti.

Kocaeli Büyükşehir'den imar barışı toplantısı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “İmar Barışı” ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi vatandaşlara ev!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesi Cedit Mahallesinde yaşayan Hakan ve Ayşe Arık çiftinin prefabrik ev taleplerini karşıladı.

Kocaeli Körfez'de eski binalar yıkılıyor!

Kocaeli Körfez’de uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen ve görüntü kirliliğine sebep olan metruk binaların yıkımı gerçekleştiriliyor.

500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor!

Turizmde yeni bir dönem başlıyor. 500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor. Turizm sektöründeki önemli adımlar Torba Yasa ile atılıyor.

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

Kocaeli Büyükşehir'den 325 okula saha!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara basketbol ve voleybol sporlarının yapılabildiği sahalar inşa ediyor.

Kocaeli Büyükşehir'den 6.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'deki 3 arsasını satışa sunuyor. Arsalar için ihale 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

kocaeli köy yolu yapım ihalesi Haberi

kocaeli köy yolu yapım ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Körfez ilçesi Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu yapım ihalesi yapıldı. Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu, yapılacak çalışmayla İlimtepe yoluna bağlanacak. 2 milyon 729 bin 136 TL yaklaşık maliyet belirlenen ihaleye 12 firma katıldı. 6 kilometre beton yolun yapılacağı grup köy yolunda 1 adet de dere geçişi işi yapılacak. İhaleyi kazanan yüklenici firmadan sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından 270 günde yapım işini tamamlaması...