19 / 05 / 2024

kocaeli kullar hal tesisleri inşaatı

kocaeli kullar hal tesisleri inşaatı

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yeni merkez hal binası inşaat alanında incelemelerde bulundu. Kullar’daki yeni hal binası inşaatını dolaşan Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalarla ilgi

Kocaeli'de 40.4 milyon TL'ye arsa satılıyor! Orman İşletmesi tarihi duyurdu! 

İzmit Orman İşletmesi, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Ş. Kullar Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o ihale ile ilgili merak edilenler... 

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de 4 bin 354 metrekarelik arsa satılıyor! Başiskele Belediyesi resmen duyurdu!

Kocaeli ili Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi'nde yer alan 4 bin 354 metrekarelik arsayı satıyor. İşte fiyat, ihale tarihi ve büyüklük bilgileri...

Gölcük Halıdere'de Fizik Tedavi Merkezi açıldı!

Gölcük Halıdere Mahallesi'nde hayata geçirilen Fizik Tedavi Merkezi açıldı. Açılışa katılan Mili Savunma Bakanı Fikri Işık, "Kocaeli hak ettiği sağlık hizmetini alıyor" diye konuştu.

Kocaeli Başiskele'de 7.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kullar ve Yenköy Mahallelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı.Sanayi Alanı ev İlköğretim Tesis Alanı olarak belirlenen arsaların toplam bedeli 7 milyon 347 bin 825 olarak belirlendi.

Gölcük Halıdere Fizik Tedavi Merkezi 2017'de açılacak!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan ve yapımı devam eden Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Kocaeli Başiskele'de 11.9 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'nin Kullar, Şehitekrem, Yuvacık ve Yeniköy mahallelerinde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 30 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 11 milyon 979 bin 894 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Kullar ve Yuvacık birbirine bağlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele’de çalışma yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri Kullar ve Yuvacık’ı birbirine bağlayan Hürler Caddesi’nde (Ortadil Yolu) kestirme yol yapıyor.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Gölcük Halıdere'deki 30 yıllık bina yıkıldı!

Gölcük Halıdere'de bulunan 30 senelik bina, talep üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. Ataman, vatandaşların bu yıkımdan dolayı oldukça mutlu olduğunu kaydetti.

Kocaeli Dilovası'na çim halı sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Dilovası ilçesine bağlı Çerkeşli köyüne FIFA 1 star belgeli sentetik çim halı sahası inşa ediyor.

Kocaeli Kullar Kavşağı yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İlk Adım Köprüsü’nün devamında bulunan Kullar Kavşağı’nda düzenleme çalışması yaptı. Kavşaktan D-130 Karayolu’na çıkış kaldırıldı.

Kocaeli Büyükşehir’in dev arsasına İranlı işadamı talip!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin boşaltılan eski sebze-meyve hal tesisleri ve mevcut itfaiye binasının bulunduğu 50 dönümlük dev arazisine İranlı işadamı İsrafil Abutalibov talip oldu.

kocaeli kullar hal tesisleri inşaatı Haberi

kocaeli kullar hal tesisleri inşaatı

KULLAR’DA İNŞAAT BAŞLADI


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kullar’da ki merkez hal tesislerinin yapımına başlandı. Yeni merkez halinde toplam 62 adet yaklaşık 100 metrekare büyüklüğünde dükkânlar inşa edilmesi bekleniyor. Tesiste ayrıca 700 metrekare yönetim binası ve 760 metrekare ise sosyal tesis olarak düzenlenecek.


SAĞLIKSIZ ÜRÜNE GEÇİT YOK


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente modern bir meyve ve sebze hal tesisi kazandırıyor. Türkiye’nin sayılı hallerinden biri olması beklenen tesis, laboratuarıyla sağlıksız ürün satanlara göz açtırmayacak. Meyve-sebze ilaç kalıntılarının tespit edileceği tesiste ayrıca kuaför, kafeterya, misafirhane gibi sosyal imkânlar da sunulacak.


BAŞKAN İLE VALİ BİLGİ ALDI


Çok amaçlı toplantı salonu, mescit, postane, ATM kabinleri, ofisler, sosyal tesis içinde misafirhane ve 3 adet restoranın da yer alacağı hal binasının inşaatına başlandı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan  Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu'na Genel...