29 / 04 / 2024

Kocaeli Kullar'da merkez hal tesislerinin inşaatı başladı!

 Kocaeli Kullar'da merkez hal tesislerinin inşaatı başladı!

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yeni merkez hal binası inşaat alanında incelemelerde bulundu. Kullar’daki yeni hal binası inşaatını dolaşan Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalarla ilgi



KULLAR’DA İNŞAAT BAŞLADI


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kullar’da ki merkez hal tesislerinin yapımına başlandı. Yeni merkez halinde toplam 62 adet yaklaşık 100 metrekare büyüklüğünde dükkânlar inşa edilmesi bekleniyor. Tesiste ayrıca 700 metrekare yönetim binası ve 760 metrekare ise sosyal tesis olarak düzenlenecek.


SAĞLIKSIZ ÜRÜNE GEÇİT YOK


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente modern bir meyve ve sebze hal tesisi kazandırıyor. Türkiye’nin sayılı hallerinden biri olması beklenen tesis, laboratuarıyla sağlıksız ürün satanlara göz açtırmayacak. Meyve-sebze ilaç kalıntılarının tespit edileceği tesiste ayrıca kuaför, kafeterya, misafirhane gibi sosyal imkânlar da sunulacak.


BAŞKAN İLE VALİ BİLGİ ALDI


Çok amaçlı toplantı salonu, mescit, postane, ATM kabinleri, ofisler, sosyal tesis içinde misafirhane ve 3 adet restoranın da yer alacağı hal binasının inşaatına başlandı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan  Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu'na Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan eşlik etti. Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu'na inşaat alanındaki çalışmalarla ilgili bilgi verildi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön