26 / 05 / 2024

kocaeli merkez hal tesisleri

kocaeli merkez hal tesisleri

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yeni merkez hal binası inşaat alanında incelemelerde bulundu. Kullar’daki yeni hal binası inşaatını dolaşan Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalarla ilgi

Kocaeli'de riskli yapıların belirlenmesi için binaların röntgenleri çekiliyor!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümde öncelikli bölgelerin belirlenmesi için 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'de, riskli yapıların belirlenmesi için binaların röntgenleri çekiliyor!

Kocaeli'den Kahramanmaraş'a 150 adet konteyner desteği!

Kocaeli'nin Darıca, Körfez ve Dilovası ilçe belediyeleri, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'a 150 konteynerlik geçici yerleşim birimi kuracak.

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Mersin Merkez Hal Kompleksi yenileniyor! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 1500 iş yerinin yer aldığı Merkez Hal Kompleksi'ni baştan aşağı yeniliyor. 

Kocaeli'nin bir yıllık emlak raporu!

Merkez Bankası'nın 25 Temmuz'da politika faizinde yaptığı indirim ve diğer bankaların gerçekleştirdiği faiz indirimi sonrasında Kocaeli'de emlak piyasası hareketlendi. İşte Kocaeli'nin bir yıllık emlak raporu...

Kocaeli'de 208 projeye yatırım teşvik belgesi verildi!

Türk sanayisinin merkez üssü Kocaeli'de geçen yıl sabit yatırım tutarı 10,7 milyar lira olan 208 proje için yatırım teşvik belgesi verildi. Yatırımların tamamlanmasıyla bölgede 6 bin kişinin istihdam edilmesi öngörülüyor.

Kocaeli’de binalar yamuldu!

1999 depreminin merkez üssü Kocaeli’de bulunan yamuk binalar, vatandaşları tedirgin etti. 7 santim yan yatan bir apartman Pisa Kulesi’ni anımsatıyor.

Gölcük Halıdere'de Fizik Tedavi Merkezi açıldı!

Gölcük Halıdere Mahallesi'nde hayata geçirilen Fizik Tedavi Merkezi açıldı. Açılışa katılan Mili Savunma Bakanı Fikri Işık, "Kocaeli hak ettiği sağlık hizmetini alıyor" diye konuştu.

Gölcük Halıdere Fizik Tedavi Merkezi 2017'de açılacak!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan ve yapımı devam eden Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Kocaeli Merkez Kent Konutları ihaleye çıkıyor!

Mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Karamürsel Kayacık Mahallesi 174 ada 35 parselde yer alan Merkez Kent Konutları’ndaki 3+1 normal daire ve 4+1 dubleks dairelerden oluşan toplam 44 adet konut açık artırma usulü ile ihaleye çıkacak.

Gölcük Halıdere'deki 30 yıllık bina yıkıldı!

Gölcük Halıdere'de bulunan 30 senelik bina, talep üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. Ataman, vatandaşların bu yıkımdan dolayı oldukça mutlu olduğunu kaydetti.

Kocaeli Başiskele'ye 2. kapalı pazar yeri yapılıyor!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy Merkez mahallesinde kapalı pazar yeri inşasına başladı. Kocaeli’nin en büyük ve en modern kapalı pazar yeri projeleri Başiskele halkı ve pazarcı esnafı için hayata geçiyor.

kocaeli merkez hal tesisleri Haberi

kocaeli merkez hal tesisleri

KULLAR’DA İNŞAAT BAŞLADI


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kullar’da ki merkez hal tesislerinin yapımına başlandı. Yeni merkez halinde toplam 62 adet yaklaşık 100 metrekare büyüklüğünde dükkânlar inşa edilmesi bekleniyor. Tesiste ayrıca 700 metrekare yönetim binası ve 760 metrekare ise sosyal tesis olarak düzenlenecek.


SAĞLIKSIZ ÜRÜNE GEÇİT YOK


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente modern bir meyve ve sebze hal tesisi kazandırıyor. Türkiye’nin sayılı hallerinden biri olması beklenen tesis, laboratuarıyla sağlıksız ürün satanlara göz açtırmayacak. Meyve-sebze ilaç kalıntılarının tespit edileceği tesiste ayrıca kuaför, kafeterya, misafirhane gibi sosyal imkânlar da sunulacak.


BAŞKAN İLE VALİ BİLGİ ALDI


Çok amaçlı toplantı salonu, mescit, postane, ATM kabinleri, ofisler, sosyal tesis içinde misafirhane ve 3 adet restoranın da yer alacağı hal binasının inşaatına başlandı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan  Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu'na Genel...