02 / 05 / 2024

Kocaeli'den Kahramanmaraş'a 150 adet konteyner desteği!

Kocaeli'den Kahramanmaraş'a 150 adet konteyner desteği!

Kocaeli'nin Darıca, Körfez ve Dilovası ilçe belediyeleri, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'a 150 konteynerlik geçici yerleşim birimi kuracak.



Körfez Belediyesi'nden yapılan açıklama kapsamında Darıca ve Dilovası belediyeleri ile Dulkadiroğlu ilçesi Yüzevler mevkisinde gerçekleşecek kent için şu zamana kadar 50 konteyner bölgeye sevk edildi.

Hemen hemen 3 hafta içerisinde çalışmaların sona ererek afetzedelerin yerleştirilmesinin hedeflendiği kaydedilen açıklamada görüşlerine yer verilen Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, hazırlıkları yerinde incelediğini aktardı.

Kocaeli den Kahramanmaraş a 150 adet konteyner desteği!

Çırpan, belirlenen yerde 150 konteynerden oluşan kent için montaja hazır olanları gönderdiklerini ifade ederek, "Orada hızlı şekilde kurulacak ve vatandaşlarımız daha rahat yaşamlarını devam ettirecek. İlk gün olduğu gibi bugün de yarın da depremzede vatandaşlarımızın yanındayız."şeklinde konuştu. Öte yandan depremden etkilen diğer yerlerde de konut çalışmaları hızlandırıldı. İşte detaylar...


Geri Dön