07 / 05 / 2024

Kocaeli Kumcağıza futbol sahası yapılacak

Kocaeli Kumcağıza futbol sahası yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapmak için ihaleye çıkacak. İhale 9 Kasım 2015 Pazartesi tarihinde Büyükşehir Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'ye 750 adet futbol sahası büyüklüğünde millet bahçesi geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli’ne 9 Millet Bahçesi yapılacak. 5 milyon metrekare büyüklüğünde Kocaeli’ne yapılacak Millet Bahçelerinin toplam alanı 750 futbol sahası büyüklüğe sahip olacak.

Tahir Büyükakın'dan Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın Bakanlığımıza devri konusundaki en önemli kısmı hallettik" dedi.

Kocaeli'deki Rıza Bey Konağı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Rıza Bey Konağı'nı aslına uygun olarak yeniden inşa ediyor.

Kocaeli'deki Tarihi Rıza Bey Konağı'nın dış cephesi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Rıza Bey Konağı'nın dış cephe çalışmalarını tamamladı.

Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonunda sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonunu tamamlıyor.

Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonu tamamlanıyor!

Kentteki restorasyon çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonunu tamamlıyor.

Kocaeli Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nda sona gelindi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'ndaki restorasyon çalışmalarını tamamlıyor.

Kocaeli'deki 125 yıllık konak yeniden inşa ediliyor!

Kocaeli’nin Derince ilçesinde 1892 yılında inşa edilen ve Marmara Depremi sonrası yıkılan Beş Divanlı Rıza Bey Konağı, yeniden ayağa kaldırılıyor.

Kocaeli'deki Beş Divanlı Rıza Bey Konağı yeniden inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nı yeniden inşa ediyor.

Kocaeli Beş Divanlı Rıza Bey Konağı yeniden yükselecek!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Divanlı Rıza Bey Konağı'nı restore edecek.

Kocaeli Rıza Bey Konağı gün yüzüne çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince Tahtalı Mahallesi’nde yer alan Beş Divanlı Rıza Bey Konağı’nın yenilenmesi için bir ihale düzenledi.

Beşdivanlı Rıza Bey’in tarihi konağı restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal Savaşı’nda Kocaeli Taşköprü yöresinde kurduğu milli müfrezeyle işgal güçlerine karşı savaşan Beşdivanlı Rıza Bey’in tarihi konağı restore ediliyor.

Dilovası Çerkeşli Köyü'ne futbol sahası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Dilovası Çerkeşli Köyü’nde inşa ettiği Yurt futbol sahası tanıtıldı.

Kocaeli Kumcağıza futbol sahası yapılacak Haberi

Kocaeli Kumcağıza futbol sahası yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapmak için ihaleye çıkacak. İhale 9 Kasım 2015 Pazartesi tarihinde Büyükşehir Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. 


Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasına spor tesisi kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kandıra ilçesi Kumcağız sahil bölgesine futbol sahası için kollar sıvandı. 


Söz konusu tesis için 9 Kasım Pazartesi günü saat 11.00’de ihaleye çıkılacak. Doğal çim ile kaplı olacak futbol sahası 55x85,5 metre ebatlarında olacak. 


Soyunma odası ve duş kabinlerinin olacağı tesisin yer tesliminin ardından 100 gün içinde tamamlanması planlanıyor.


Hürriyet...