24 / 07 / 2024

kocaeli May City

kocaeli May City

May City projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daireler yer alıyor. Haziran 2015'te sahiplerine teslim edilecek olan projede fiyatlar 100 bin liradan başlıyor...

İzmir Karaburun ve Kocaeli Gebze'de satılık 4 arsa!

İzmir ve Kocaeli'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların radarına giren satış ihaleleri 29 Mayıs ve 30 Mayıs'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli Dilovası orta gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası orta gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

Kocaeli'de Mayıs'ta bin 949 konut satıldı!

TUİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre, 2019 yılı Mayıs ayında Kocaeli'de bin 949 konut satıldı.

Gebze Metrosu'nun ihalesi 18 Mayıs'a ertelendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ön yeterlilik ihalesi yapılan Gebze Metrosu’nun yapım ihalesi 18 Mayıs 2018 tarihine ertelendi.

Kocaeli 262 Towers projesinin lansmanı 23 Mayıs'ta!

Bambau GMYO tarafından hayata geçirilen 262 Towers projesi basına tanıtılacak. Kocaeli'de inşa edilecek projenin lansmanı 23 Mayıs Salı günü yapılacak.

Kocaeli Arena Mayıs sonunda açılıyor!

KASK tarafından organize edilen Kocaeli Genç Sporcu Buluşması'nda konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Arena Stadı'nın en geç mayıs ayı sonuna kadar açılacağını açıkladı.

Kocaeli tesis yatırımlarıyla spor kenti oldu!

Yıllarca sanayi kenti kimliğiyle tanınan Kocaeli, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetlerle, “Spor Kenti Kocaeli” hedefine ulaşmayı başardı.

Kocaeli Arena Stadı'nın açılışı neden ertelendi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleştirdiği İzmit Mitinginde ağustosta sona ereceğini açıkladığı Kocaeli Arena’nın darbe girişiminden dolayı 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında açılması bekleniyor.

Kocaeli'de Mayıs ayında kaç konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu Mayıs ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Bu verilere göre Kocaeli'de Mayıs ayında 3 bin 240 adet konut satıldı.

Kocaeli Müteahhitler Birliği yeni yapılaşmayı konuştu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin paydaşlarıyla birlikte yaptığı toplantı KOTO'da gerçekleşti. KOTO'da gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren, yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini belirtti.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Hattı'nın ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul ve Kocaeli'de yapılması planlanan Adapazarı- İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi'nin ÇED toplantısı yapılacaktır. Toplantı 2 ilde de 10 Mayıs günü gerçekleşecektir.

TOKİ Kocaeli Gebze'de 24 derslikli lise inşaatı ihalesi 17 Mayıs'ta!

TOKİ Kocaeli, Gebze, Osman Yılmaz Mahallesi'nde 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 17 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

kocaeli May City Haberi

kocaeli May City


May City projesi Kocaeli Yuvacık'ta yaşama geçiriliyor. Proje Kain İnşaat imzası taşıyor.


8 blok halinde yükselen Yuvacık May City'de 136 adet konut yer alıyor.  Projenin Haziran 2015'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Kocaeli May City'de  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut alternatifleri yer alıyor.


May City'de fiyatlar 100 bin liradan başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor.


Yuvacık May City'de; basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş yolları, kamelya, güvenlik ve çocuk oyun alanları bulunuyor.


Tel: +90 262 323 13 16

GSM: +90 532 710 09 58

Web adresi: http://www.kaininsaat.com.tr/

Ceren...