03 / 05 / 2024

kocaeli Murat Beyaz İnşaat

kocaeli Murat Beyaz İnşaat

Gebze MÜSİAD Şubesi'nin üye ziyaretleri devam ediyor. MÜSİAD Gebze Şubesi, Murat Beyaz İnşaat'ın Sahibi Murat Beyaz'ı işyerinde ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette projeler konuşuldu.

Murat Kurum: Şehirlerimize kazandıracağımız yeni eserlerin temelini atıyoruz!

Kocaeli'de "Millet Bahçelerimiz Fidanlarıyla Buluşuyor" etkinliğine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde devam eden projeler hakkında açıklamalar hakkında açıklama yaptı. 

Kocaeli'de 9 millet bahçesi inşa ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kocaeli'de "Millet Bahçelerimiz Fidanlarıyla Buluşuyor" etkinliğine katıldı. Kurum kentte 9 millet bahçesi inşa edildiğini dile getirdi. 

Kaşıbeyaz'ın yeni markası Satır Arası 20 franchise vermeyi hedefliyor!

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Kaşıbeyaz bu yıl Satır Arası için 20 franchise vermeyi hedefliyormuş...

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

KMB Kömür Elektrik Beyaz Eşya İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KMB Kömür Elektrik Beyaz Eşya İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldırım tarafından kuruldu.

Murat Kürekçi: İnşaat alanları yönetmeliğe aykırı!

İş kazalarının iş sağlığı ve yönetmeliğine uyulmadığı için meydana geldiğini söyleyen Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi, “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin hazırladığı iş cinayetleri raporlarına göre ülkemizde en fazla ölüm yapı işlerinde meydana geliyor'' dedi.

Kocaeli Kavaklı yeniden inşa edilecek!

Kocaeli Kavaklı Mahallesi’nin Muhtar Adayı olan Murat Demirci, seçim çalışmaları kapsamında mahallesini karış karış gezmeye devam ediyor. Demirci, 1999 depremi öncesindeki Kavaklı’yı yeniden inşa edeceğini söyledi.

MMS İnşaat'tan Kocaeli'ne Double Tree By Hilton projesi!

Kocaeli'nde önemli inşaat projelerine imza atan yüksek inşaat mühendisi Mustafa Murat Satı'nın şirketi MMS İnşaat, bölgeye uluslararası bir otel markası kazandırmaya hazırlanıyormuş.

Emlak Konut'tan Ankara, Kocaeli ve Niğde'ye 4.500 konut!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Ankara, Kocaeli-Gebze ve Niğde'de orta ve ortanın altına hitap eden 4 bin 500 konutu ekimin sonu ve kasımın başı itibarıyla satışa sunacaklarını belirtti.

Emlak İstasyonu Brokerları Kocaeli'de bir arada!

Emlak İstasyonu Ceo`su Birol Polat, Brokerlar Adnan Mercimek, Derya Cebeci, Hamiyet Aybedir, Murat Alıcıer, Serap Yıldırım, Soner Gülsün. Kocaeli`de bir araya geldi.

Kocaeli'ndeki inşaat sorunlarına çözüm aranıyor mu?

Bizim Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Kocaeli'ndeki inşaat sorunlarını kaleme aldı. İşte Murat Hamzaoğlu'nun o yazısı...

Kocaeli'de konut fiyatları tavan yapacak!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Kocaeli'deki emlak sektörünü anlattı. Hamzaoğlu Kocaeli'nin İstanbul gibi büyük yatırımlı bir şehir olacağını belirtti.

Murat Beyaz İnşaat yeni projeler üzerinde çalışıyor!

Gebze MÜSİAD Şubesi'nin üye ziyaretleri devam ediyor. MÜSİAD Gebze Şubesi, Murat Beyaz İnşaat'ın Sahibi Murat Beyaz'ı işyerinde ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette projeler konuşuldu.

kocaeli Murat Beyaz İnşaat Haberi

kocaeli Murat Beyaz İnşaat

MÜSİAD Gebze Şubesi, Murat Beyaz İnşaat'ın Sahibi Murat Beyaz'ı işyerinde ziyaret etti. MÜSİAD adına ziyarete, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, Bşk. Yıd. Ve Mali İşler Kom.  Bşk. Mehmet Penbegüllü, Eğitim Kom. Bşk.  Ahmet Doğan Güler, Teşkilatlanma Kom.  Başkanı Orhan Kahya, Sektör Kurulları Kom. Bşk. Şerif Ali Öztürk, Gençlik Kurulu Komisyon Başkanı Salih Küçükada, Yönetim Kurulu üyelerinden Serkan Beyaz, Gebze Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın katıldı. 


PROJELERİ KONUŞTULAR 

MÜSİAD Gebze Şubesi tarafından gerçekleştirilen ziyarette Ali Kurt, bölgemizde son dönemde yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren firmalarından biri olan Beyaz İnşaat'ın sahibi Murat Değirmen'in, yaptığı projelerle birçok kişiye ev ve iş imkanı sağlayarak topluma faydalı olduğundan bahsetti. Gebze gibi birçok rakip firmanın olduğu alanda kalitesini öncü edinerek çalışmalarına hız veren Murat Beyaz, önümüzdeki...