25 / 07 / 2024

Kocaeli Olimpik Buz Tesisi

Kocaeli Olimpik Buz Tesisi

Olimpik Buz Tesisleri yarından itibaren (Çarşamba)yeni sezonu açıyor. Kocaeli’nin yanı sıra uluslararası müsabakaların da en önemli adresi olan tesis yeni sezonda yenilenmiş haliyle sporseverlere hizmet vermeye devam edecek.

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun zemin katını tamamladı.

Kocaeli Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

Kocaeli’nin tüm ilçelerini Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na kavuşturmayı planlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Lanm

Kocaeli'ye kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentteki yarı olimpik yüzme havuzunun temelini attı. Temel atma töreninde yeni kapalı yüzme havuzunun da müjdesi verildi...

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

Kocaeli Dilovası'na yarı olimpik yüzme havuzu!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası'na yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

Kocaeli Olimpik Buz Tesisi Haberi

Kocaeli Olimpik Buz Tesisi


Olimpik Buz Sporları tesisi yaz boyunca ciddi bir bakımdan geçti. Tesiste başta teknik olmak üzere diğer tüm konularda yenileme çalışmaları yapıldı. Sezon boyunca herhangi bir aksaklık yaşanmaması için önlemler alındı. Tesiste bulunan soyunma, doping ve kurutma odalarının bakım onarımı ile pistin boardlarının bakımı yapıldı. Tesisin elektrik aksamı elden geçirildi.


ZAMBONİ ARACI YENİLENDİ


Öte yandan buz pistlerin adeta olmazsa olmazı Zamboni aracı da bakım gören unsurlar arasında yer aldı. Olimpik buz pateni sahalarında buz yüzeyini düzeltmede kullanılan Zamboni aracının tüpleri yenilendi. Ayrıca sahadaki skorboardun önüne koruma ağı yapıldı. Soğutma sisteminin komple bakım ve izolasyonu tamamlandı.



ULUSLAR ARASI MÜSABAKALARA HAZIR


Büyükşehir Belediyesi’nin Olimpik Buz Tesisleri yapılan bakım ile sezondaki ulusla arası müsabakalar için de hazır hale geldi. Bilindiği gibi tesis başta Buz Federasyonu olmak üzere...