21 / 05 / 2024

kocaeli otopark açılış tarihi

kocaeli otopark açılış tarihi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi'nde projelendirdiği 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otopark çalışmalar sürüyor...

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Kocaeli'de Eylül’de 3 bin 519 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ülke genelinde Eylül'de gerçekleşen konut satış rakamını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; Kocaeli'de Eylül ayı içerisinde 3 bin 519 adet konut satıldı.

Kocaeli’deki ağır hasarlı binalar ne zaman yıkılacak?

1999 Marmara Depremi’nden sonra Kocaeli’deki binalara hasar tespit çalışmaları yapıldı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan,TBMM’de Kocaeli’deki ağır hasarlı binalar hakkında sorular yöneltti. Milletvekili Türkkan;"500 bina neden hala yıkılmadı?" sorusunu sordu.

Kocaeli Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi’ndeki Osmanlı’nın kuruluş dönemine ait 700 yıllık tarihi Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Antalya'nın çevreci otoparkı açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarampol Projesi kapsamında hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış için gün sayıyor. 307 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlandı.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Yeni Havalimanı açılışında HAVAİST otobüsleri hizmet verecek!

Bugün açılışı gerçekleşecek İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek misafirler HAVAİST otobüsleri tarafından havalimanı otoparkından etkinlik alanına taşınacak.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

İzmir'in seyir teraslı otoparkı Eylül'de açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Hatay'da hayata geçirdiği 8 katlı otopark Eylül'de hizmete açılacak.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2020'de açılacak!

Kocaeli'de Sağlık Bakanlığı'nca kamu- özel sektör işbirliğiyle inşa edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 25'i tamamlandı. Hastanenin 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Denizli 15 Mayıs Katlı Otoparkı bugün açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Mayıs Mahallesi’nde inşaatını tamamladığı 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı bu akşam gerçekleştirilecek.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

kocaeli otopark açılış tarihi Haberi

kocaeli otopark açılış tarihi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi'nde projelendirdiği 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otopark çalışmalar sürüyor. Temel uygulama çalışmaları ta mamlanan yapıda demir örme işleri devam ediyor. Yapının bir kısmında da zemin kat çalışması yapılıyor. 58 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan yapı içinde, cumartesi ve perşembe pazarlarının taşınması planlanıyor. Tesis 7 kat şeklinde olacak. Proje ile hem kentteki otopark sıkıntısı giderilecek, hem de vatandaşlara kapalı alanda pazar alışverişi yapma imkanı sunulacak. 7 katlı olarak planlanan tesisin bodrum katında kamyon ve minibüsler için 140 taşıtlık otopark yer alacak. Yapının zemin katında bin 287 metrekare alana sahip 3 işyeri olacak. Tesiste 2, 3,4 ve çatı katlarında ise binek araçlarına ait 920 araçlık otopark yer alacak. 388...