17 / 05 / 2024

Kocaeli otopark yatırım

Kocaeli otopark yatırım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi yanında inşa edilen 310 araçlık otopark projesinde sona yaklaşılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli'de 225 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve liman kenti Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 5,9 milyar TL'ye ulaşan 225 yatırım için teşvik belgesi düzenlendi.

Ocak-Mart döneminde yeni yatırımlar için 43 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

"Sanayi ve teknoloji kenti" Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 1,8 milyar lira olarak öngörülen 43 komple yeni yatırım projesi teşvik kapsamına alındı.

Kocaeli'de 208 projeye yatırım teşvik belgesi verildi!

Türk sanayisinin merkez üssü Kocaeli'de geçen yıl sabit yatırım tutarı 10,7 milyar lira olan 208 proje için yatırım teşvik belgesi verildi. Yatırımların tamamlanmasıyla bölgede 6 bin kişinin istihdam edilmesi öngörülüyor.

Kocaeli'ye 47 proje ile 286 milyon TL'lik yatırım!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'ye 47 proje ile 286 milyon TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

İstanbul'un en büyük 3 yatırımı Zeytinburnu'nda!

Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul'un en büyük 3 yatırım projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Zeytinburnu'na 94 bin metrekarelik Millet Bahçesi, İstanbul'un en büyük buz pisti, 2 bin 200 araçlık dev otopark ve 17 bin seyirci kapasiteli spor kompleksi yapılacak.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Derince'nin altyapısına 87 milyonluk yatırım!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye 87 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıyor,

Kocaeli'ne 5 yılda 500 milyon liralık yatırım yapılacak!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 3 yılda hayata geçirilen ve startı verilen 300 milyon liralık 300 projeyi vatandaşlarla paylaştı. Baran şimdiki hedefinin 5 yılda 500 milyon liralık yatırımı hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Kocaeli'deki 851 milyon TL'lik 23 yatırım açıldı!

12 Mart Pazar günü Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı gerçekleşti.

Kocaeli'deki 851 milyon TL'lik 23 yatırım pazar günü açılıyor!

Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı Pazar günü gerçekleştirilecek.

Derince’de 2017 yatırım yılı olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 2017'nin Derince'de yatırım yılı olacağını söyledi.

Kocaeli'de 2016'da en büyük yatırım ulaşıma ayrıldı!

Kocaeli'de 2016 yılında en büyük yatırım ulaşıma yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda birçok üstgeçit, köprü, viyadük ve bulvarı hizmete açtı.

Kocaeli otopark yatırım Haberi

Kocaeli otopark yatırım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafıdnan Kocaeli Devlet Hastanesi'nin yanında yapımına başlanılan 310 araçlık otopark projesinde sona yaklaşılıyor.

Kocaeli Kıbrıs Gazetesi'nde yer alan habere göre, otopark çalışmaları kapsamında asfalt uygulamaları tamamlandı. Çevre düzenlemelerinin yapıldığı otoparkın kısa sürede açılaması planlanıyor.

Toplam bin 400 metrekare alanda yapımına başlanılan otopark projesi Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede, 5 bin metreküp dolgu, bin 200 metre altyapı 50 metre de istinat duvarı çalışması yapıldı.

310 araç kapasiteli olacak otopark, çizgilerle park bölümlerine ayrılacak. Çalışmalar kapsamında 8 bin ton pmt, 3 bin ton binder asfalt, 2 bin tonda aşınma asfaltı kullanıldı.