19 / 05 / 2024

Kocaeli otoyol bağlantı yolu

Kocaeli otoyol bağlantı yolu

Derince genelinde yapılan çalışmaları ve proje alanlarını yerinde inceleyen Başkanlar Karaosmanoğlu ve Bulut, kamulaştırma çalışmalarının devam ettiği otoyol bağlantı yolu projesinin tamamlanmasıyla birlikte trafik sorununun çözüleceğini ifade etti.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Kuzey Marmara Otolu Bağlantı Yolları Projesi onaylandı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yapılacak olan Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantı Yolları Proje onaylandı. Proje kapsamında çalışmaların önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor.

Kocaeli Akçaray'da ray bağlantıları yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçaray tramvay projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Projede ray bağlantıları yapılıyor.

Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu için kamulaştırma!

Kocaeli Dilovası'nda bulunan bazı taşınmazların Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu Projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Düzce otoyol bağlantısı bir yıl içinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü işbirliği ile yapımı devam eden Merkez TEM Otoyolu bağlantısı çalışmaları yaklaşık bir yıl içinde tamamlanacak.

Gebze ve Çayırova'nın bağlantı yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ve Çayırova’nın bağlantısını oluşturan Bosna Caddesi’ni daha modern hale getiriyor. Belediye bin 700 metre uzunluğundaki caddede asfalt, parke, yağmursuyu gibi imalatlar yapacak.

3. Köprü bağlantı yollarında son durum!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında inşa edilen 116 kilometrelik otoyol ve otoyola erişimi sağlayan bağlantı yollarının büyük bir bölümü tamamlandı. Otoyolda Akıllı Ulaşım Sistemi için çalışma başlatıldı.

3. köprü bağlantı yollarının imar planları kabul edildi!

İstanbul’un kuzeyindeki ormanlık alanda yapımı devam eden Kuzey Marmara Otoyolu’nun bağlantı yollarına ait 1/5 bin ölçekli imar planları, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.

3. köprü bağlantı yollarının imar planları meclisten geçti!

3. Köprü'yü ilgilendiren Kuzey Marmara Otoyolu’nun bağlantı yollarına ait 1/5 bin ölçekli imar planları, İBB Meclisi'nden geçti.

Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolu yapılıyor!

Malatya’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılıyor. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından da yol güzergahında kalan alt yapılar yenileniyor.

Seyrantepe bağlantı hattı metro trafiğini rahatlatacak!

eyrantepe bağlantı tüneli önceki gün açıldı. Hacıosman-Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe-Sanayi bağlantı hattı metro trafiğini rahatlatacak.

Seyrantepe bağlantı tüneli bugün açıldı!

Hacıosman-Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe-Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açılıyor.

Seyrantepe Bağlantı Tüneli açıldı!

Hacıosman – Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe – Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açıldı.

Kocaeli otoyol bağlantı yolu Haberi

Kocaeli otoyol bağlantı yolu

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçe genelinde çeşitli temaslarda bulunup, projeleri yerinde inceledi. Programa Başkanlar Karaosmanoğlu ve Bulut’un yanı sıra belediye başkan yardımcıları Nurettin Işık, Osman Ergin, Osman Dalkılıç, teşkilat mensupları ile Büyükşehir ve Derince Belediyesi birim müdürleri de katıldı. İlk olarak Derince Belediyesi binasında projelerle ilgili değerlendirmede bulunan başkanlar, daha sonra otoyol bağlantı yolunun yapılacağı Çenedağ ile Çınarlı Mahallesi’ni birbirine bağlayan Karaahmet Caddesi’ni kontrol etti. Burada bölgeyi gezen ve otoyol bağlantı projesinin gerçekleşeceği alanda incelemelerde bulunan başkanlar, vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.


KAMULAŞTIRMA ÇALIŞMALARI

Otoyol bağlantı yolunun Derince’nin ulaşımı noktasında önemli bir aşama olduğunu belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu proje tamamlandığı zaman Derince’nin trafik sorunu önemli ölçüde rahatlayacaktır” dedi....