29 / 04 / 2024

kocaeli park

kocaeli park

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Malta Mahallesi 4.Ada’daki 1491 metrekarelik boş alanda park için çalışma başlatıldı.

Gebze’ye 300 bin metrekarelik dev park inşa ediliyor!

Koceli Büyükşehir Belediyesi kalabalık nüfus barındıran Gebze ’ye nefes aldıracak dev bir park kazandırıyor. Binlerce ton toprakla doldurularak zemini düzleştirilen vadi rekreasyon alanı olarak düzenlenecek.

Kocaeli Belediyesi körfezin doğusuna 35 dönümlük park inşa ediyor!

Körfezin doğusunda yer alan İnterteks Uluslar arası Fuar alanı arkasında buluna 35 bin metrekarelik alan parka dönüştürülüyor. Çalılık ve otların temizlendiği alanda uçurtma tepelerinin oluşturulması için çalışma yapılıyor.

Kocaeli'deki eski askeri binanın yerine restoran inşa ediliyor!

Yatırımlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her şeyin düşünüldüğü sahil parkındaki eski binayı yıkarak yeni restoran inşa ediyor.

Kocaeli Ormanya’ya ikinci otopark inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı Ormanya ikinci otoparkı inşa ediyor.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

İstanbul-Kocaeli Yolu sit alanından geçecek!

İstanbul’un trafiğini rahatlatmak içim hazırlanan yeni İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi, 3 ayrı ihaleyle 3 ayrı firmaya 22 ayda tamamlatılacak. Yol, Ballıkayalar Vadisi’ni de içine alan, 1. derece doğal sit alanı olan tabiat parkından geçecek...

Çayırova’ya 10 bin metrekarelik dev şehir parkı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova'ya 10 bin metrekarelik park inşa ediyor.

Kocaeli Akçaray bugün hizmete açılıyor!

Kocaeli'nin beklediği Akçaray bugün gerçekleşecek tören ile yolcu taşımaya başlayacak. Tramvay, Otogar-Seka Park arasında 20 dakika ara ile yolcu taşıyacak..

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

Kocaeli'de imar çalıştayı düzenlendi!

Kocaeli Kartepe Green Park Otel’de gerçekleşen imar çalıştayında köy mimari tipolojisi analizi, Otopark İlke ve Esasları konuları ele alındı

Kartepe Kanal Park Kocaeli'ye değer katacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 19.700 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kartepe Kanal Park projesini yerinde denetledi.

Başiskele Yeniköy Parkı yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki parkları bölgede yaşayanların ihtiyaçlarına göre dizayn ediyor. Başiskele Yeniköy’de yer alan park, Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekiplerince yenileyecek

Kocaeli'ye yeni cenaze hizmetleri binası inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, cenaze hizmetlerine Üçtepeler’deki Kent Mezarlığı’nda devam edecek. Bu kapsamda Kent Mezarlığı’nda yeni cenaze hizmetleri binası yapılıyor.

Kocaeli Tatlıkuyu Vadisi’nin ikinci etabı geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’nin en büyük parkı özelliğini taşıyan 370 bin metrekare alana sahip Tatlıkuyu Vadisi mesire alanının ikinci etabında inceleme gerçekleştirdi.

İbrahim Karaosmanoğlu'na park teşekkürü!

Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir oğlunun ismini taşıyan park için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

kocaeli park Haberi

kocaeli park

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Malta Mahallesi 4.Ada’daki 1491 metrekarelik boş alanda park için çalışma başlatıldı. Yetkililer, Aralık ayı sonuna kadar bitirilmesinin planlandığı parkta kamelyalı oturma alanı, piknik alanı, kondisyon aletleri, çocuk oyun alanı ve yeşil alanları bulunacağını söylediler. Parkın zeminin küp taşları ile kaplanacağını kaydedildi. 


TOPÇULAR PARKI BİR AY İÇİNDE BİTECEK

Bu arada Topçular Mahallesi’nde yapımına başlanan parkın da bir ay içinde hizmete girmesinin planlandığı öğrenildi. Aytaç Sokak’ta 861 metrekare alandaki parkın çevre taş davarlarının yapımında sona geldiğini söyleyen yetkililer, İzmit Körfezi manzaralı parkta kamelya, açık oturma alanı, kondisyon aletleri, piknik masaları ve çocuk oyun grubu bulunacak” dediler. Bölge sakinleri, park yapımından duydukları memnuniyeti teşekkür ederek dile getirdiler.


Özgür...