19 / 05 / 2024

Kocaeli Radar caddesi ne zaman açılacak

Kocaeli Radar caddesi ne zaman açılacak

Yaklaşık bir yıl önce bina inşaatı yapılırken çöken istinat duvarı nedeniyle kapanan Radar Caddesi’yle ilgili aradan geçen bir yıla rağmen herhangi bir çalışma yapılmadı.

Kocaeli Derince'de 4.6 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Kocaeli İli Derince Belediyesi Başkanlığı, Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi üzerinde bulunan iş yerini 10 yıllığına 4 milyon 600 bin TL'ye kiraya veriyor.

Kocaeli Çayırova'da 13 milyon liraya satılık arsa!

Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi Rahmi Dibek Caddesi'ndeki arsa, Çayırova Belediyesi tarafından ihale ile satılıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Kocaeli'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Özgürlük Caddesi’ni yeniliyor.

Kocaeli'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ‘’Güzel Evim, Güzel Kentim Projesi’’ kapsamında şimdi de İzmit Hafız Binbaşı Caddesi’nde cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Kocaeli Halide Edip Adıvar Caddesi yenileniyor!

Kent genelinde yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı düzenlemeleri gerçekleştiriyor.

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul!

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul yapılıyor. 4 kattan oluşacak Villam İlköğretim Okulu 4 Mart 2018'de teslim edilecek.

Kocaeli Çayırova Özgürlük Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’daki bir caddeyi daha yeni yüzüne kavuşturuyor. Kocaeli Çayırova Özgürlük Caddesi üzerinde belli bölgelerde 4 bin 500 metreküp taş duvar imalatı yapıldı.

Kocaeli Tatlıkuyu Vadisi 2. Etap'ta son durum ne?

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TOSB Kavşağı, Kirazpınar Kavşağı ve Yeni Bağdat Caddesi ile Tatlıkuyu Vadisinin ikinci etabında inceleme yaptı.

Kocaeli Akçaray'ın rayları monte ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşıma ağına güç kazandıracak Akçaray tramvay projesinde çalışmalar ilerliyor. Hafız Binbaşı Caddesi’ndeki(Adliye önü) 300 metrelik kısımda 150 metrelik ray montaj işi tamamlandı.

Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Çayırova Şekerpınar’da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni genişletme çalışmaları kapsamında 2x2 duble yol haline getiriyor.

Kocaeli Kullar ve Yuvacık birbirine bağlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele’de çalışma yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri Kullar ve Yuvacık’ı birbirine bağlayan Hürler Caddesi’nde (Ortadil Yolu) kestirme yol yapıyor.

Kocaeli Marmara Tıp Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Özel Derince Tıp Merkezi’nin açılışına katıldı. Özel Derince Marmara Tıp Merkezi Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi No:13’te ikinci şubesini açtı.

Kocaeli Yahya Kaptan’daki üç cadde yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Yahya Kaptan’da yol yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi, Bestekar Amir Ateş Caddesi ve Uluçınar Caddesi’nde çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Kocaeli Radar caddesi ne zaman açılacak Haberi

Kocaeli Radar caddesi ne zaman açılacak

Yaklaşık bir yıl önce bina inşaatı yapılırken çöken istinat duvarı nedeniyle kapanan Radar Caddesi’yle ilgili aradan geçen bir yıla rağmen herhangi bir çalışma yapılmadı


Yenimahalle’de bina yapımı inşaatı sırasında çöken istinat duvarı sebebiyle Radar Caddesi’nin yolu da çökmüş ve yaklaşık bir yıl önce bu cadde trafiğe kapanmıştı. Aradan geçen bunca zamana rağmen yetkililer Radar Caddesi’ni eski haline getirme konusunda bir adım atmadı. Hala Radar Caddesi trafiğe kapalı ve çöken cadde etrafında inşaat çalışmaları devam ediyor. İnşaatın ne zaman biteceği ve Radar Caddesi’nin eski haline ne zaman döneceğiyle ilgili kimse net bir şey söyleyemiyor.



Kocaeli...