28 / 04 / 2024

Kocaeli salih gün futbol sahası

Kocaeli salih gün futbol sahası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ İzmit projesi için beklenen gün geldi! O ilçeye 1.000'in üzerinde yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kocaeli İzmit projesi için beklenen gün geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Akın Holding'in acı günü! Salih Gültekin vefat etti!

Akın Holding Yönetici Asistanı Esin Gültekin'in babası Salih Gültekin vefat etti. Akın Holding taziye ilanı yayınladı. 

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

Tahir Büyükakın Mimarlık Günü'nü kutladı!

Dünya Mimarlar günü için bir kutlama mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, mimarinin kültürün ayrılmaz bir parçası olduğunu söyledi.

TMSF, Baranlı Gıda'nın Kocaeli'deki gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin Kocaeli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Sibel Gönül: Yeni İzmit'i oluşturacağız!

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ne yaptığı ziyarette konuştu. Gönül “Eski İzmit’i koruyarak yeni İzmit’i oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Kocaeli'deki 851 milyon TL'lik 23 yatırım pazar günü açılıyor!

Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı Pazar günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Kocaeli Kandıra 2017 başvuru günü!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 206 konutluk Kocaeli Kandıra projesindeki 52 konut açık satışa sunulacak. İşte, TOKİ Kocaeli Kandıra 2017 başvuru günü...

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi 5 Aralık'ta!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Vilayet binasının bulunduğu alana yapacağı 6 bin 500 metrekarelik kapalı otopark ve kentte farklı bir görünüm kazandıracak kent meydanı için 5 Aralık Pazartesi günü ihaleye çıkacak.

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.

Kocaeli Eski Gölcük Köprüsü'nde sona gelindi!

Kocaeli Eski Gölcük Yolu üzerine yapılacak köprülü kavşağın Kurban Bayramı öncesinde trafiğe açılması planlanıyor.

Kocaeli Akçaray tramvayında son 211 gün!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan tramvay projesi (Akçaray) için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Akçaray'ın bitirilmesine 211 gün kaldığı ve geri sayımın devam ettiği Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinde yayınlanıyor.

Kocaeli salih gün futbol sahası Haberi

Kocaeli salih gün futbol sahası


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi. Kocaeli milletvekilliği de yapan Salih Gün’ün adının verildiği sahanın tanıtım programına il ve ilçe protokolü ilgi gösterdi. Fifa2 standartlarında sentetik çim serili saha, 983 kişi kapasiteli.



PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ


Tanıtım programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Yeşildal, Mustafa Altay, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Kocaeli Amatör Spor Federasyonları Başkanı Murat Aydın, Kocaeli CHP eski milletvekili Salih Gün ve çok sayıda vatandaş katıldı.


STAD SAHİPSİZ KALMIŞTI


Tavşancıl ile Kocaeli karmasının gösteri maçı yaptığı programda Büyükşehir Belediye...