09 / 05 / 2024

kocaeli sarısu dönüşüm projeleri

kocaeli sarısu dönüşüm projeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Seyrek mahallesinde ki altyapı ve arıtma tesislerinin çalışmalarını denetledi., Karaosmanoğlu, "Seyrek ve Sarısu’da dönüşüm başladı ve hızlanarak devam edecek” dedi.

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Kocaeli’de kentsel dönüşüm hamlesi devam ediyor

Kocaeli'yi depreme hazır hale getirmek maksadı ile başlatılan "Dirençli Şehir Kocaeli" projesi doğrultusunda 5 ilçede başlayan kentsel dönüşüm hamlesi devam ederken İzmit Cedit Mahallesi’nde binalar yükselmeye başladı, kira yardımı da yükseltildi.

Kocaeli yerinde dönüşüm için uygun değil: Alan bazlı dönüşüm şart!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Ali Akgün, Kocaeli'deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve Kocaeli'de dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini açıkladı. 

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi Ataşehir'de Ercan Sapmaz tarafından kuruldu.

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Eyüpsultan'da Necati Avşar ve Murat Arı ortaklığında açıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

kocaeli sarısu dönüşüm projeleri Haberi

kocaeli sarısu dönüşüm projeleri

Kandıra Seyrek ve Sarısu Bölgeleri Atıksu arıtma tesisi ve kanalizasyon inşaatlarının başlamasıyla birlikte, ekiplerde yoğun bir tempoya girdi. İSU Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kandıra’mızın iki güzel yeri olan Seyrek ve Sarısu’da gerek Atıksu arıtma gerekse kanalizasyon inşaatlarımız başladı. Altyapı ve üst yapı çalışmalarının ardından bölgemizde turizm potansiyeli daha da yukarı çekilecektir. Seyrek ve Sarısu’da dönüşüm başladı ve hızlanarak devam edecek” dedi.

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Büyükşehir Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan ve teknik personellerin de hazır bulunduğu inceleme gezisinde, projenin detayları ve gelinen son nokta yerinde incelendi. Kandıra Seyrek’te 3 bin kişilik, Sarısu’da 1000 kişilik olmak üzere 2 adet modüler Atıksu...