29 / 04 / 2024

Kocaeli Sekapark kongre merkezi

Kocaeli Sekapark kongre merkezi

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'ndeki çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Sekapark’ta kongre merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta yeni kongre merkezi inşa ediliyor. Bölgede bulunan eski Mannesman Fabrikası yenilenerek modern bir kongre merkezine dönüşecek.

Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatını sürdürüyor.

Kocaeli Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli Sekapark’taki eski fabrika alanında projelendirilen ekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı başladı. Kocaeli Sekapark Kongre Merkezi 36 dönümlük alan üzerinde yükselecek. 

Kocaeli Sekapark’a dev kongre merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sekapark’ta dev bir kongre merkezi inşa edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli Büyükşehir’den Sağlık Bakanlığı'na arsa tahsisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 9 maddeli olağanüstü meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Mannesmann Boru Fabrikası binalarını mevcut malzemelerle yenileyerek yaptırdığı Kongre ve Kültür Merkezi inşaatını tamamladı.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehri Belediyesi, kongre merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nde sona yaklaşılıyor!

Kocaeli'nin en büyük kültür sanat merkezi olması planlanan Kocaeli Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Kocaeli Kongre Merkezi erken tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Doğu Marmara’nın en büyük kongre merkezini hayata geçiriyor. Kongre merkezinin planlanandan daha erken tamamlanması planlanıyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin yapımı sürüyor!

Kocaeli'nin en büyük kültür sanat merkezi olması planlanan Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı devam ediyor. Projenin Doğu Marmara bölgesinin en önemli kültür merkezi olması planlanıyor.

Kocaeli Sekapark-Plajyolu tramvay hattında sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor

Kocaeli Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'ndeki çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatında da büyük aşama kaydetti.

Kocaeli Sekapark-Plajyolu Tramvay hattında raylar döşendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark-Plajyolu Tramvay hattında ray döşeme çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli Sekapark kongre merkezi Haberi

Kocaeli Sekapark kongre merkezi

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark’ta inşa edilen tam donanımlı kongre merkezinin çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, eski metal fabrikası Mannesman alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi, fabrika yapısında gerçekleştirilen yeniliklerle modern bir hale getiriliyor. İçindeki pek çok salonla toplantıların vazgeçilmez mekanı olacak olan deva kongre merkezi, özel etkinlikler için de kullanılabilecek. Sekapark Kongre Mmerkezi tamamlandığında Sekapark’ın 1. ve 2. etabını birleştirerek bir bütün haline getirecek.

ODİTORYUMUN HAVALANDIRMALARI TAMAM

Doğu Marmara’nın Kongre Merkezi olacak olan proje çalışmaları süren yapının A,B ve C olarak adlandırılan üç bloğunda uygulamalar sürüyor. İç iskele montajı tamamlanan oditoryumun dışında havalandırma imalatları tamamlanıyor. Yapının C bloğunda mescit ve abdest alma yerinin seramik döşeme işleri başladı ayıca C blok Zemin ve...