15 / 05 / 2024

Kocaeli Semahat Aracı Yaşlı Tıbbi Bakım Merkezi

Kocaeli Semahat Aracı Yaşlı Tıbbi Bakım Merkezi

Koruma Klor Alkali San ve Tic A.Ş’nin sahibi Vefa İbrahim Aracı, dün ofisinde düzenlediği basın toplantısında, Yaşlı Tıbbi Bakım Merkezi’nin 2016 yılında hizmete gireceğini açıkladı.

Kalben Derneği’nin Kocaeli binası açıldı!

Kalben Derneği Kocaeli Şubesi’nin hizmet binası kent protokolünün katılımıyla açıldı. Bina Zöhre Aracı anısına, Aracı ailesi tarafından derneğe bağışlanmıştı..

TOKİ'den Kocaeli'ye 19 bin 352 konut!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ aracılığıyla Kocaeli'de 19 bin 352 konut projesini hayata geçirdiklerini söyledi.

Kocaeli Semahat Aracı Evi restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye’sine bağışlanan İzmit Kozluk Mahallesi Dut Sokak 63 pafta, 206 ada, 2 parselde yer alan Semahat Aracı Evi yenileniyor.

Kocaeli Akçaray'da enerji hattı direkleri monte ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşıma konfor kazandıracak ve ivme arttıracak Akçaray tramvay inşaatı çalışmaları son hızla devam ediyor. Tramvay hattı yapım işlerinin sona yaklaşıldığı çalışmalarda tramvay aracının enerji hatlarını taşıyacak olan kataner direklerinin montajına geçildi.

Kocaeli'de iki konuta bir otopark zorunluluğu geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her yıl ortalama 11 bin aracın Kocaeli’deki trafiğe dâhil olmasıyla birlikte harekete geçti. Başlattığı uygulama ile ülke genelinde uygulanmakta olan 3 konut için istenen 1 otoparkın bedele dönüştürmesini kaldırarak, 1 konuta 1 otopark zorunluluğu getirdi.

Kocaeli Büyükşehir'in hedefi 5 yılda 40 bin araçlık otopark!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her yıl ortalama 11 bin aracın Kocaeli’deki trafiğe dâhil olmasıyla birlikte harekete geçti. Büyükşehirin hedefi 5 yılda 40 bin araçlık otopark...

Kocaeli tramvay aracı alım sözleşmesi imzalandı!

Sekapark­Otogar tramvay hattında çalışacak 12 adet tramvay aracı alımı sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı.

Kocaeli tramvay aracı alım ihalesi bugün!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Durmazlar Makine Sanayi ve Tic. A.Ş. arasında sözleşme imza töreni bugün yapılacak. İmza töreniyle birlikte Sekapark içindeki Kocaeli Bilgilendirme Noktası(K@BİN)’nın da tanıtımı gerçekleşecek

Kocaeli tramvay hattı yapım ihalesi imzalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak arasında tramvay hattı yapım ihalesi sözleşmesi imzalandı. Kocaelililer için yalnızca ulaşım aracından ibaret olmayan tramvay projesiyle birlikte 30 yıllık hayal de gerçek oluyor.

TOKİ Kocaeli Gündoğdu Evleri!

TOKİ Kocaeli Gündoğdu Evleri için minimum 14 bin 763 TL peşin ödeme yapılıyor. Satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede başvurular devam ediyor.

Kocaeli Arena'nın kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı!

Kocaeli’de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı

Kocaeli Arena stadının yüzde 75'i tamamlandı!

Kocaeli'de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı.

Kocaeli Arena'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Kocaeli’de inşaatı süren ve bittiğinde pişmaniye görünümünde olacak olan 33 bin kişilik Kocaeli Arena, insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Hızla yükselen stadyumun kaba inşaatının yüzde 75’i tamamlandı.

Kocaeli Semahat Aracı Yaşlı Tıbbi Bakım Merkezi Haberi

Kocaeli Semahat Aracı Yaşlı Tıbbi Bakım Merkezi

İlimizin önde gelen şirketlerinden, üç ayrı üretim tesisiyle Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında olan Koruma Klor Alkali San. ve Tic. A.Ş.’nin sahibi V. İbrahim Aracı, geçtiğimiz yıl eğitime açılan ‘Şükrü Aracı İlkokulu ve Ortaokulu’ ile Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde inşası devam eden, tamamlanmasıyla Türkiye’de bir ilk olacak olan ‘Semahat Aracı Yaşlı Tıbbi Bakım Merkezi’nden sonra, Denizli’ de Valilik organizasyonuyla imece usulü yapılacak Hayırseverler Ortaokulu’ na 300 bin lira (3 derslik için) verdiğini açıkladı ve bakım merkezinin bir aksilik olmaması koşulunda 2016 yılının yaz aylarından sonra hizmete gireceğini belirtti.



ANNESİNİN ADI VERİLMİŞTİ


Geçtiğimiz yıl inşasına başlanan, Koruma Şirketler Gurubu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) işbirliği ile yapılan Umuttepe mevkii KOÜ yerleşkesi içinde yer alan yaşlı tıbbi bakım merkezi’ne, İbrahim...