20 / 05 / 2024

Kocaeli Stadına haciz mi geldi

Kocaeli Stadına haciz mi geldi

Alikahya mevkiinde yapılan yeni stadın inşaatında şaşırtıcı bir olay yaşandı. İddialara göre stad inşaatı için iskelelerin kiralandığı firma, alacaklarını tahsil edemeyince müteahhit firmayı hacize verdi.

1939 yılında Dolmabahçe stadı Türk mimarlarına yaptırılmak istenmiş!

Dolmabahçe stadına İstanbul'un her tarafından halkın gelmesini temin için Kabataş iskelesi büyük vapurların yaşanabileceği hale getirilecekmiş.

Emekli maaşına haciz konabilir mi? SSK ve Bağkur emeklileri aman dikkat!

Son zamanlarda emekli maaşları ile ilgili en çok merak edilen sorular arasında ‘Emekli maaşına haciz gelir mi?' sorusu yer  alıyor. Peki emekli maaşına haciz konabilir mi? 

Banka hesabına haciz gelirse ne yapılmalı?

Herkesin bildiği gibi, icra takibinin hüküm giymesi sonrasında, borcun tahsilatını sağlamak amacıyla borçlu tarafın sahip olduğu varlık, banka hesapları ve gayrimenkullerine haciz uygulanma süreci başlatılır. Peki banka hesabına haciz gelirse ne olur, süreçte ne yapılmalıdır?

Emekli maaşına haciz konabilir mi? Emekli maaşına haciz kimler koyabilir?

Emekli maaşı alan vatandaşlar, borç ödemede yaşadıkları olumsuz durumlardan ötürü emekli maaşlarına haciz konulabilir mi? merak ediyorlar. İşte bu konudaki detaylar!

10 bin TL deprem yardımına haciz mi geldi? Bu kadarı da olmaz! Bakanlık resmen açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi dairelerinin Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından verilen 10 bin TL’lik deprem yardımlara haciz koyduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını ve kamu alacaklarının tahsili için 6 Şubat tarihinden itibaren bölgede hiçbir haciz uygulaması gerçekleştirilme

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kocaeli projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Emekli maaşlarına haciz konulabilir mi, Emekli maaşına hangi durumlarda kesinti uygulanır?

Emekli maaşlarına haciz konulması mümkün mü, emekli maaşlarına hangi durumlarda kesinti uygulanır, emeklilikte hangi yaş düzenlemesi esas alınır, mahkumun emekli maaşını almak için emeklilik başvurusu nasıl yapılır sorularının cevapları haberimizde...

E-devlet haciz nasıl sorgulanır?

Bir kimsenin borcu nedeni ile adına haciz işlemi başlatılıp başlatılmadığı e-devlet üzerinden sorgulanabiliyor. Peki, e-devlet haciz nasıl sorgulanır?

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje inşa edecek.

Asgari ücretliye müjde! Maaşınıza haciz konulamayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği'ne üye bankaların alacakları için geçerli olmak üzere; Aylık geliri asgari ücret ve altında olan borçluların üye bankalar nezdindeki hesaplarına yatırılan ücret ve maaşlarına haciz ve teminat alınmayacağına karar verildi.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı. Mağdur G.E'nin avukatı Sinan Keskin, "Evde kıymete haiz bir şey bulamadık, ev tamamen boşaltılmıştı" dedi.

Kocaeli Stadına haciz mi geldi Haberi

Kocaeli Stadına haciz mi geldi

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; İzmit’in Alikahya mevkiinde yapımı devam eden 33 bin kişilik stadyum inşaatında, şok bir olay yaşandı. Stad inşaatında çalışan taşeron firmalardan biri olan Troyya Mühendislik, iddiaya göre stad inşaatı için Maska İnşaat’tan iskele demirleri kiraladı. Ancak kiralama bedeli olan 460 bin lirayı ödemedi. Bunun üzerine iskeleleri kiralayan Maska İnşaat, Troya’ya dava açtı. Açılan davanın ardından iskelelerin sahibi firma mütehait firmaya haciz işlemi başlattı. Polis ekipleri ve avukatlarıyla birlikte stad inşaatına gelen Maska İnşaat, kullanılan iskeleleri geri almak istedi. Müteahhit firma ile alacaklı firma arasında başlayan görüşmelerin devam ediyor.


 Hakimiyet...