10 / 05 / 2024

Kocaeli tarihi köşkler

Kocaeli tarihi köşkler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gayrimenkul Eski Eserler ve Anıtlar Yüksek Kurulu'nun "taşınmaz kültür varlığı" olarak tescillediği Tarihi Pembe Köşk, restore ediliyor. Pembe Köşk'ün Tarihi Sırrıpaşa Konağı'na entegre edileceği belirtildi.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Körfez'de 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Kocaeli ili İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Sanayi Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de 833 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 4 arsa! Bu fırsatı kaçırmayın!

Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Güney Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 833 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kocaeli'de 100 bin TL'ye satılık iş yeri fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Kocaeli Körfez'de 130 bin TL'ye satılık iş yeri! İhalesi 26 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Hazine Bakanı Nebati'den ilginç ekonomik kriz açıklaması: Küçükler debelenmeye devam etsin

Türkiye'de son bir haftada yatırımcının yönünü dolardan Türk lirasına çevirmesi için peş peşe ekonomi paketleri açıklandı. Yaşanan ekonomik krizi ve enflasyonla ilgili açıklamalar yapan Bakan Nebati, 'Bırakın küçükler debelensin büyükler vizyon sahibidir büyük karar alır' dedi.

Kocaeli Körfez'deki spor kompleksi projesinin akıbeti TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesindeki spor kompleksi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Körfez'de arsa ve arazi satışları arttı! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Sevindikli Mahallesi’nde, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılmasıyl birlikte arsa satışlarında patlama yaşandı.

Arnavutköy'deki tarihi köşk 34 milyon TL'ye satışa çıktı!

Osmanlı döneminde haremlik olarak kullanılan, dünyanın en havalı 40 semtinden biri seçilen Arnavutköy'de yer alan 100 yıllık tarihi köşk 34 milyon TL'ye satışa sunuldu.

Moda'daki tarihi köşk 16.5 milyon TL'ye satılıyor! 

Kadıköy Moda’da bulunan, 4 katlı, 14 odalı ve 13 tarihi köşkten biri olan köşk 16.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Kocaeli'de köy tesisleri imece usulü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce köylerde ihtiyaç duyulan malzemelerin temini hızla sağlanırken, işçilik için imece usulü bir araya gelen köylüler ise yaşam alanlarını canlandıracak yapıları inşa ediyor.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler kura sonucu 20.05.2020!

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler kura sonucu 20.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler kura sonucu 20.05.2020 ve TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kura sonuçları 2020...  

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.  

Kocaeli tarihi köşkler Haberi

Kocaeli tarihi köşkler

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Kocaeli'nin tarihinin önemli bir parçası olan Pembe Köşk'ün Tarihi Sırrıpaşa Konağı'na entegre edileceği belirtildi. Gayrimenkul Eski Eserler ve Anıtlar Yüksek Kurulu'nun "taşınmaz kültür varlığı" olarak tescillediği Pembe Köşk'ün, Kocaeli Valiliği nezdinde kurulan paylaşım komisyonunca Büyükşehir Belediyesine devredildiği anımsatıldı. Pembe Köşk'ün restorasyon çalışmaları kapsamına alındığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Sırrı Pasa Konağı ile Pembe Köşk arasında geçişin sağlanması amacıyla taş duvar ve merpen yapılması için proje hazırlandı ve inşa sürecine başlandı. Restorasyon çalışmalarının devam ettiği Pembe Köşk, tamamlandığında tarih koridorunun bir parçası olarak Kocaeli'nin yöresel lezzetlerinin sunulacağı, tarih koridorunu gezmeye gelenleri ve Kocaeli halkını ağırlayacak bir restoran olarak hizmet...