06 / 05 / 2024

Kocaeli Teknopark projeleri

Kocaeli Teknopark projeleri

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, KOÜ Teknopark’ta geliştirilen projelerin ve üretilen yazılımların pazarlanması için arama konferansı düzenleyeceklerini söyledi.

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli projeleri önem sırasına göre yapılacak!

Koronavirüs ile mücadeleye dair yaptığı açıklamalarla her fırsatta vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,

KOÜ Teknopark’ın ek binasının inşaatı durdu!

Kocaeli Üniversitesi Teknopark’ın kapasitesini 5 katına çıkarmak için yaklaşık üç yıl önce ihale edilen ek bina inşaatı ihalesi tamamen durdu.

Kocaeli'ye sosyal konut müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ekmek, ulaşım ve sosyal konut projeleri hakkında konuştu.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

Kocaeli'ye metro müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmit ilçe Teşkilatının kongresine katılmak üzere geldiği Kocaeli’nde gerçekleşen projeleri de aktardı.

Kocaeli, yatırımcıların cazibe merkezi oldu!

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

İsmail Baran, Kocaeli'deki projeleri inceledi!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çamlıtepe’de bulunan Ömer Halisdemir Parkı’nı gezdi, park içerisinde devam eden projelerde incelemelerde bulundu.

Kocaeli İlimtepe Kültür Merkezi’nin temeli atıldı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılacak İlimtepe Kültür Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçedeki projeleri anlattı.

Kocaeli Adliyesi'nin temeli 2018'de atılacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ AK Parti İl SKM Başkanlığı'nın programları kapsamında Kocaeli'ne geldi. Bölgede projeleri anlatan Bozdağ, Kocaeli Adliyesi'nin temelinin 2018'de atılacağını söyledi.

Kocaeli Teknopark projeleri Haberi

Kocaeli Teknopark projeleri

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, KOÜ Teknopark’ta geliştirilen projelerin ve üretilen yazılımların pazarlanması için arama konferansı düzenleyeceklerini söyledi


Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Başiskele iftarı öncesi gerçekleştirdiği üye ziyaretleri kapsamında KOÜ Teknopark A.Ş. bünyesinde faaliyetlerini sürdüren firmaların temsilcileriyle de bir araya geldi. Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası ve GOSB AŞ ortaklığında yönetilen, ilimizin teknoloji üssü KOÜ Teknopark A.Ş.’de firma temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştiren Başkan Özdağ’a KOTO Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Çoşan, Mehmet Temizel, Murat Altun, Meclis Üyeleri Mikail Kayacı, Sedat Yazıcı, Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Meryem Ustaoğlu ve KOTO Üye İlişkileri Servisi Müdürü Tanju Soytekin eşlik etti.

YAKINDAN İNCELEDİ

KOÜ Teknopark Genel Müdürü Sadık Semizoğlu ve kendisi de KOÜ Teknopark’ta faaliyetlerini sürdüren Meclis...