29 / 04 / 2024

kocaeli ticaret merkezi

kocaeli ticaret merkezi

Gökmen Mengüç, “Eskiden bir alan imarda ne ise üzerine onunla ilgili yapılar inşa edilebiliyordu. Şimdi ise imarda konut alanı olan bir yere kreş, okul, ticaret merkezi yapılabilecek.

Emlak Konut GYO Körfezkent Ticaret Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent Ticaret Merkezi) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Yozgat Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımı devam eden Ticaret Merkezi'nin ve otopark projesinin inşaat alanını inceledi. Arslan, Yozgat Ticaret Merkezi'nin yüzde 90’ının tamamlandığını açıkladı.

Londra Türk Ticaret Merkezi açıldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Türk Ticaret Merkezi, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın başkanlığında açıldı. Bakan Pekcan, TTM’de hizmet veren firmaların ürünlerini inceledi.

TOKİ'den Kars'a 366 konut ve 1 ticaret merkezi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars'ta 366 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Temko Yapım Endüstri Ve Ticaret Merkezi İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Temko Yapım Endüstri Ve Ticaret Merkezi İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Köksal tarafından kuruldu. 

MÜSİAD Suriye'de ticaret merkezi ve ofis açacak!

MÜSİAD, Suriye'de ticaretin geliştirilmesi ve insanların rahata kavuşması için ticaret merkezi ve şube açacak. Derneğin Yurt Dışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı İbrahim Uyar, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi: Geniş, ferah modern ticaret merkezi!

Aktim Ticaret ve İş Merkezi, Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde yer alıyor. Proje Geniş, ferah modern ticaret merkezi olarak yükseliyor.

Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ını tamamladı.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi kaba inşaatını tamamladığı Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde de kaplama işlemlerine başladı. 

Balkanlar'da Türk Ticaret Merkezi kurulacak!

Balkanlar'da Türk Ticaret Merkezi kurulması için Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) arasında protokol imzalandı.

TOKİ'den Kuzey Ankara Kent Girişi'ne 5 ticaret merkezi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Capital Ticaret Merkezi'nde 295 bin TL'ye ofis!

Mersin Capital Ticaret Merkezi projesi toplamda 100 adet ofis, 28 adet loft ofis ve 29 mağazadan meydana geliyor. Capital Ticaret Merkezi'nde 295 bin TL'ye ofis sahibi olunabiliyor.

New York'ta Türkiye Ticaret Merkezi açıldı!

ABD pazarında çok daha etkin şekilde yer almasını sağlayacak Türkiye Ticaret Merkezi New York'un en prestijli noktalarından birinde açıldı.

kocaeli ticaret merkezi Haberi

kocaeli ticaret merkezi


Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) İnşaat Meslek Komitesi`nin talebi üzerine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ile imar ve şehircilik daire başkanı Gökmen Mengüç, müteahhit, inşaatçı, mühendislere oda meclis salonunda Türkiye`nin İmar Planı İmar Yönetmeliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği hakkında sunum yaptı. KOTO Başkanı Murat Özdağ ile meclis başkanı Bülent Karagöz de toplantıyı dikkatle takip etti.

VATANDAŞIN LEHİNE 

Sunumda ilk olarak Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mengüç söz aldı. Yeni imar uygulamaları hakkında konuşan Mengüç, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tüm Türkiye`de aynı imar rejimini uygulamayı planlıyor. Böyle bir şey aslında mümkün değil. Biz Kocaeli`nin 12 ilçesinden 10`unda vatandaşın yararına olacak imar uygulamaları yaptık” dedi.

KONUT ALANLARI

Yeni imar uygulamalarında önemli bir değişiklik yaptıklarını kaydeden Mengüç, “Eskiden bir alan imarda...