21 / 05 / 2024

Kocaeli tramvay çalışması

Kocaeli tramvay çalışması

Kocaeli Milletvekili İlyas İlyas Şeker yapılan tramvay çalışmaları esnasında vatandaşların yaşayabileceği sorunları minimum düzeyde tutmaya dikkat ettiklerini ifade etti.

Kocaeli Kefken Limanı'nın genişletme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Kefken Limanı'nın yenileme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Partili Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için altyapı çalışması!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay altyapı taşıma çalışması nedeniyle Atatürk Caddesi ile Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı pazartesi gününden itibaren 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Beyoğlu ve İstiklal'de altyapı çalışması başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışması başlattı.

Kocaeli'de tramvay çalışmaları hız kesmiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay çalışmalarını kentin birçok noktasında eş zamanlı olarak yürütüyor. Tramvay çalışmaları niteliğine göre farklı ekiplerce koordineli olarak gerçekleştiriliyor.

Erzincan'da tramvay çalışmaları başladı!

Erzincan Belediyesince kent içi ulaşımdaki trafik yoğunluğunun hafifletilmesi amacıyla yapılması planlanan tramvay projesinin zemin etüt çalışması başladı.

Kocaeli Seymen Caddesi’nde Akçaray çalışması!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Tramvay çalışmaları kapsamında, Seymen Caddesi üzerindeki Hanlı Sokak ve Elzem Sokağın kesiştiği kavşakta trafik düzenlemesi gerçekleştirilecek.

Darbe Kocaeli'de yatırımları etkilemedi!

Kocaeli'nde çalışması devam eden yeni devlet hastanesi binası projesi ve tramvay projesi olmak üzere tüm yatırımlar kaldığı yerden devam ediyor. Kentte 15 Temmuz’da yaşanan darbenin hiçbir yatırımı etkilemediği belirtildi.

Kocaeli tramvay çalışmalarında son durum ne?

Tramvay çalışmaları son hızla devam ediyor. Otogardan adliyeye kadar olan kısımda büyük yol kat edildi. Çalışmalar devam ederken kimi yerlerde ağaç taşıma işleri de yapılıyor

Kocaeli tramvay hattında çalışmalar Şubat 2017'de tamam!

Kocaeli tramvay hattında çalışmalar belirlenen program çerçevesinde devam ediyor. 2017 yılının Şubat ayında tamamlanması planlanan hatta bayramdan sonra Şahabettin Bilgisu ve Adliye alt yapı çalışmaları ve kataner direkleri dikimi yapılacak.

Kocaeli Kartepe'de asfaltlama çalışması yapıldı!

Kocaeli Kartepe Çepni Mahallesi'nde, belediye ekipleri tarafından asfaltlama çalışması yapıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe'ye değer katmaya yönelik çalışmalar içerisinde bulundu.

Kocaeli tramvay çalışması Haberi

Kocaeli tramvay çalışması


AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan tramvay çalışmalarını yerinde inceledi, yetkililerden gidişatla ilgili bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürü Ahmet Çelebi’den Tramvay Projesi kapsamında yapılan işler ve yapılması planlananlar konusunda sunum alan Şeker, sahada da yapılan işleri inceledi.


K@bin'e ziyaret

Tramvay çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Milletvekili İlyas Şeker sahada yapılan çalışmalara ilişkin Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ten bilgi aldı. Yapılan çalışmaların ne aşamada olduğu konusunda sahada görerek bilgi alan Şeker, Sekaparkta bulunan K@bin adlı Kocaeli Bilgilendirme Noktasını da ziyaret etti. K@binde Tramvay çalışmaları hakkında sunum izleyen, Şeker kullanılacak duraklar ve tramvay modelini inceledi.


Hatlar tamamen yenileniyor

Tramvay çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Milletvekili İlyas Şeker sahada...