07 / 05 / 2024

kocaeli tramvay güzergahındaki lüks konutlar

kocaeli tramvay güzergahındaki lüks konutlar

Geldi gelecek, yapıldı yapılacak derken tramvay güzergahı belirlendi. Güzergahın belirlenmesiyle birlikte de o alanda yer alan gayrimenkul fiyatları bir anda arttı.

Ankaralılara son dakika müjdesi! Ücretsiz Nostaljik Tramvay seferlere başladı! İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları

Ankaralılara resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre başkentteki Nostaljik Tramvay seferlere başladı. Peki, Gölbaşı nostaljik tramvay güzergahı neresi? Ankara'daki nostaljik tramvay hangi duraklardan geçecek? İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları...

Kanal İstanbul projesinde şok gelişme! TOKİ, Kanal İstanbul güzergahındaki projeleri için yeniden ihaleye çıkıyor!

TOKİ, Kanal İstanbul güzergahında yer alan Arnavutköy’de üç etap halinde hayata geçireceği toplam 2 bin 181 konut için Eylül'de ihale gerçekleştirecek. Geçtiğimiz sene konut ihaleleri iptal edilmişti. İşte ayrıntılar....

Kanal İstanbul güzergahındaki Şahintepe Mahallesi taşınıyor!

Kanal İstanbul güzergahı üzerinde bulunan Şahintepe Mahallesi'nde vatandaşa önce tapular dağıtıldı, hemen sonrasında sürgün kararı verildi. Mahalleli, "Rant peşinde değiliz, trilyonluk olalım demiyoruz ama düzenimizi bozmayın" dedi ve tepkilerini dile getirdi.

Yabancıların Kanal İstanbul güzergahındaki arazileri imara açıldı!

Kuveyt vatandaşı Wael N Y Alnusef, ve Suudi iş insanı Al Muhaıdıb’ın gündemden düşmeyen Kanal İstanbul güzergahında satın aldığı ‘tarla’ vasfındaki araziler de proje planlarının onaylanmasıyla tam olarak imara açılmış oldu. Arazilerin değeri katlandı.

Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahındaki arazisi imara açıldı iddiası!

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergahındaki ‘tarla’ vasfına sahip arazinin, proje planlarına onay verilmesiyle beraber kesin olarak imara açıldığı ileri sürüldü.

Kanal İstanbul güzergahındaki sit alanlarının koruması düşürülüyor mu?

1 Nolu Koruma Kurulu'nun gündemine, Kanal İstanbul projesinin güzergahında yer alan Küçükçekmece ve Avcılar arasındaki sulak alanın birinci derece olan sit korumasının, üçe düşürülmesi teklifi getirildi.

Edremit-Tuşpa Çevreyolu güzergahındaki araziler kamulaştırılacak mı?

Van'da yapılması planlanan Edremit-Tuşpa Çevreyolu güzergahında bulunan arazilerin kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul güzergahındaki çiftçilerin tahliye edilmesi çalışmaları TBMM'de!

Kanal İstanbul Projesi alanındaki çiftçilerin tahliye edilmesi çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu güzergahındaki gayrimenkul fiyatlarında patlama!

400 kilometrelik Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Kınalı-Çatalca etabı geçen 9 Mart'ta trafiğe açıldı. Güzergahta ulaşım rahatlarken, yol hattındaki arsa, arazi, konut ve tarlalara talep arttı. Uzmanlar, bölgedeki arazilere talebin devam edeceğini belirtiyor.

Kanal İstanbul güzergahındaki 4 arazinin imara açılması kesinleşti!

Çılgın proje Kanal İstanbul’a ilişkin çalışmalar hız kazandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda askıya çıkan imar uygulamasıyla güzergahta yer alan Firuzköy Mahallesi’nde metrekarelerce tarla vasfındaki toplam 4 arazinin imara açılması kesinleşti. 

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahına 10 katlı konut siteleri geliyor!

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahındaki yeni imar alanına 10 katlı konut siteleri inşa edilecek. 4 bloktan meydana gelecek 10 katlı bir konut sitesinin temelinin önümüzdeki günlerde atılacağı söyleniyor.

Kanal İstanbul güzergahındaki imar değişikliği mecliste!

Kanal İstanbul güzergahında bulunan arazilerle ilgili çeşitli bilgiler imar değişikliği kapsamında yapılaşmaya açılan kısmı meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul güzergahındaki konutlara kat sınırı!

Kentsel dönüşüm, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Biliyorsunuz Kanal İstanbul güzergahında 1/100000'lik çevre düzenlemeyi onaylamıştık. Konutlar, zemin artı 3-4'ü geçmeyecek şekilde onaylandı'' dedi.

kocaeli tramvay güzergahındaki lüks konutlar Haberi

kocaeli tramvay güzergahındaki lüks konutlar

Geldi gelecek, yapıldı yapılacak derken tramvay güzergahı belirlendi. Güzergahın belirlenmesiyle birlikte de o alanda yer alan gayrimenkul fiyatları bir anda arttı Uzun süre tramvay güzergahı için çalışma yapıldı ve sonunda karar verildi. Güzergahın belli olmasıyla birlikte bir çok bölgede gayrimenkul fiyatları arttı. Bunların bazıları suni oldu, bazılarındaysa haklı olarak prim yaptı. 

Gayrimenkul fiyatlarında artış herkesin beklentisiydi ama bazı bölgelerdeki artışların sadece dedikodudan ibaret olduğu görüldü. Her geçen gün gayrimenkul fiyatları oturacaktır. Fiyatların artması da, düşmesi de yatırımcıları şaşırtmayacaktır. 


İNŞAATLAR ARTIYOR 

Güzergahın belirlenmesiyle, hat üzerinde inşaat firmaları arsa aramaya başladılar ama arsa sahipleri de hemen fiyatlarını arttırdılar. Bazı bölgelerde arsa fiyatları yüzde 200 civarında arttı. Buna rağmen inşaat firmaları, risk alarak artan fiyatlara aldırış etmeden yatırım yapmaya devam ediyor. İnşaat firmaları artan maliyetleri...