02 / 05 / 2024

kocaeli tramvay ihalesi

kocaeli tramvay ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan tramvay hattı için yüklenici firma tarafından inşaat şantiyesi kuruldu.

Kocaeli tramvay ihalesi KİK tarafından inceleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr.Tahir Büyükakın, "Tramvay yolu ihalesi halen KİK'te(Kamu İhale Kurumu) inceleniyor. Yol inşaatı ihalesinin de önümüzdeki günlerde KİK'ten çıkmasını bekliyoruz." dedi.

Kocaeli tramvay ihalesine itiraz geldi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin adeta yılan hikayesine dönen tramvay ihalesi 20 Mayıs tarihinde Seka Park Oteli'nde yapıldı.

Kocaeli tramvay hattı ihalesini Gülermak kazandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Tramvay Hattı ihalesi sonuçlandı. Tramvay günde 16 bin yolcu kapasitesi ile kent trafiğini rahatlatacak.

Kocaeli tramvay hattı ihalesini Gülermak kazandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Tramvay Hattı ihalesi sonuçlandı. Sekapark ile Otogar arasında 7,2 kilometre uzunluğunda bir güzergahta yapılacak.

Kocaeli tramvay hattı ihalesine 12 firma teklif verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 7 kilometre uzunluğundaki tramvay hattı ihalesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda gerçekleştirildi. Katılımın yüksek olduğu ihaleye 12 firma teklif verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tramvay ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak tramvay hattının ihalesi Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirildi. İhale, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda yapıldı..

Kocaeli tramvay hattı ihalesi yarın!

2 defa ertelenen tramvay inşa ihalesi yarın 14.30’da belediye hizmet binasında gerçekleştirilecek. Sekapark ile Otogar arasındaki 9 kilometrelik güzergahta kurulacak tramvay yolunun maliyeti 180 milyon TL olarak hesaplandı

Kocaeli'de tramvay için ön yeterlilik ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli’nde hayata geçirilmesi planlanan tramvay hattı yapımında danışmanlık, kontrolörlük ve mühendislik hizmetleri verecek firmalar için ön yeterlik ihalesi yapıldı...

Kocaeli Tramvay deposu için proje çizim ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası Avan ve Uygulama Projeleri Hazırlanması için hizmet alım ihalesi yapıldı.

Kocaeli tramvay deposu proje çizim ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası Avan ve Uygulama Projeleri Hazırlanması için hizmet alım ihalesi yapıldı.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

Kocaeli Kartepe Sağlıkkent konutları ihalesi 23 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe'de hayata geçirilen Sağlıkkent konutları için ihale tarihi belli oldu. Projenin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

TOKİ Kocaeli Körfez 1010 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 2. Etap ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Körfez 1. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 1. Etap ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi TBMM'de!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi tasfiye edilecek mi?

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi birkaç ay önce iptal edildi. Ulaştırma Bakanlığı ihalenin tasfiyesine ilişkin açıklama yaptı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi tasfiye edilecek mi? İşte detaylar...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kocaeli Millet Bahçesi ihalesi 12 Nisan'da! 

Kocaeli İli, Dilovası İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

kocaeli tramvay ihalesi Haberi

kocaeli tramvay ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan tramvay hattı için yüklenici firma tarafından inşaat şantiyesi kuruldu. Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali arkasından başlayacak tramvay hattının garaj inşaatı da aynı alanda olacak. Yeni ve modern ulaşım araçlarını kent halkının hizmetine sokan, ulaşımda vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı dahilinde raylı sistem yatırımlarının ilki olan tramvayın inşaatına başlıyor. İhalenin yapılması ve imzaların atılmasının ardından, yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.


Tramvay projesinin güzergahı için yolcu talebi, diğer ulaşım sistemleriyle entegrasyonun sağlanması ve inşaat maliyeti gibi konular ele alınarak en uygun güzergah belirlendi. İzmit merkezde yaklaşık dokuz ay süren çalışmaların ardından tramvayın Otogar ile Sekapark arasında çift yönlü, yedi nokta iki kilometrelik, 11 istasyondan oluşması ve Sekapark-Gar-Fevziye Camii-Yeni Cuma- Fuar-Yeni...