29 / 04 / 2024

Kocaeli Tuana Evlerinde teslimler başladı mı

Kocaeli Tuana Evlerinde teslimler başladı mı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut’un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri’nin ön teslim süreci randevulu devam ediyor.

Kocaeli Tuana Evleri'nin 3'üncü etabı tamamlanmayı bekliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından İzmit'in Topçular bölgesinde inşa edilenen Tuana Evleri’nin 3. Etap’ı tamamlanmayı bekliyor.

Kocaeli Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş., Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır. 

Kocaeli Tuana Evleri 2. Etap'ta ön teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen  Tuana Evleri 2. Etap’ta sona gelindi.

Kocaeli Tuana Evleri'nde son rötuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Tuana Evleri 2. Etap'taki çalışmaları inceledi. Ön teslimleri gerçekleşen projede son rötuşlar yapılıyor.

Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli satışlar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut projelerinden olan Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli daireler almak için verilen sürede sona yaklaşıldı.

Kocaeli Tuana Evleri’nin 3. Etabında satışlar başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Tuana Evleri'nin üçüncü etabında satışlar başlıyor.

Kocaeli'deki Çapalı Ev restore edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir zamanlar Yeşilçam filmlerinin çekildiği mekanlardan biri olan Karamürsel Ereğli evlerinde restorasyon çalışmaları için çalışmalara başladı.

Kocaeli Büyükşehir’den Gebzeli aileye inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinde yapılacak onarım için malzeme yardımı yapıyor.

Kocaeli Tuana Evleri'nin işyeri ihalesine 2. kez talep gelmedi!

2. kez gerçekleşen ihale çıkan Tuana Evleri 1. Etap projesinde yer alan 6 adet işyerinin satışında yine katılım olmadığı için aynı bedel ve şartlarla bugünden itibaren doğrudan satış yöntemi ile işyeri sahip olmak isteyenlere satışları gerçekleştirilecek.

Tuana Evleri'ndeki 6 iş yeri satışa çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşa edilen ve vatandaşlara farkı bir yaşam alanı sağlayan Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor.

Kocaeli Tuana 2'nin inşaat şantiyesi bugün kuruluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın,“ Kent Konut’un kapanması söz konusu değildir. Üyelerimiz rahat olsun” dedi.

Kocaeli Tuana Evleri'nde ön teslimler 5 Eylül'de tamamlanacak!

Tuana Evleri, alanları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut'un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri'nin ön teslim süreci randevulu devam ediyor.

Kocaeli Tuana Evleri’nde ön teslimler devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut’un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri’nin ön teslim süreci randevulu devam ediyor.

Kocaeli Tuana Evlerinde teslimler başladı mı Haberi

Kocaeli Tuana Evlerinde teslimler başladı mı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent konut’un projelendirdiği Tuana Evleri’nin ön teslimleri B-3 blokta devam ediyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut’un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri’nin ön teslim süreci randevulu devam ediyor. Sorunsuz bir anahtar teslimi yapılabilmesi için ön teslimler titizlikle yapılıyor. Bir yandan dairelerin ön teslimler yapılırken diğer yandan da çevrenin peyzaj düzenlemesi sürüyor.


Topçular Mahallesi Erenler Cedit Bölgesinden yer alan Kent Konut’un prestij projelerinden olan Tuana Evleri’nin ön teslimleri 6 Temmuz Pazartesi günü C-3 bloktan başlandı. 5 Eylül’e kadar projenin tamamındaki 650 dairenin randevulu ön teslimleri tamamlanacak. B-3 bloktaki dairelerin de ön teslimlerine başlandı. B-3 Bloktaki 55 daire 21- 25 Temmuz günleri arasında gerçekleştirilecek. Ardından C-1/C-2 Bloklar 30 Temmuz -7 Ağustos tarihleri arasında, A-1 Blokta ise 3-8 Ağustos...