21 / 05 / 2024

kocaeli turizm yatırımları

kocaeli turizm yatırımları

Toplantıya, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Kesen, TÜRSAB Yedi Göller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç, genel sekreter Recep Topal, KOTO meclis üyeleri katıldı.

Kocaeli turizmi canlanacak!

Kocaeli ’de turizmin canlandırılması amacıyla düzenlenen toplantıların ikincisi Kocaeli Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi. Kocaeli'nin turizmden daha fazla pay alabilmesi için yapılması gereken altyapı çalışmaları masaya yatırıldı

Turizmciler Kocaeli için ortak çalışacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) 7 Göller Bölgesi Yürütme Kurulu'nun düzenlediği toplantıda bir araya gelen turizmciler, birlikte hareket ederek yapacakları projelerin Kocaeli'ye renk katacağını dile getirdi

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Seher Allar tarafından kuruldu.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tüysüz ve Sait İlhan ortaklığında kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Ceytur Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ceytur Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Cihat Yalçın tarafından kuruldu.

Arkheion Gayrimenkul Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkheion Gayrimenkul Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

İlios Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İlios Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Ozy İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ozy İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Orkunoğlu tarafından kuruldu.

kocaeli turizm yatırımları Haberi

kocaeli turizm yatırımları


Sanayi başkenti olarak anılan Kocaeli'nin turizmle ön plana çıkması için başlatılan 'Turizmi canlandırma toplantıları' geçtiğimiz gün Kocaeli Ticaret Odası (KOTO)'nda devam etti. 

KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz'ün ev sahipliğinde ikincisi gerçekleştirilen toplantıya, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Kesen, TÜRSAB Yedi Göller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç, genel sekreter Recep Topal, KOTO meclis üyeleri katıldı. 



TURİZM HARİTASI

 Kentimizin turizmden elde ettiği gelirleri masaya yatırmak ve istihdamı artırmaya yönelik düzenlenen toplantıda önemli kararlar alındı. Coğrafi özellikleri, insan gücü ve turizme ayrılan bütçesiyle Kocaeli'nin turizm alanında da gelişmesi için önlerinde hiçbir engel olmadığını söyleyen başkan Karagöz, "Kocaeli tek başına bir ülke olsaydı, ekonomisiyle dünyada 59. sırada yer alırdı" diye konuştu, ilimizin büyük bir potansiyele sahip olduğunun altını çizdi. 



Bizim...