17 / 05 / 2024

Turizmciler Kocaeli için ortak çalışacak!

Turizmciler Kocaeli için ortak çalışacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) 7 Göller Bölgesi Yürütme Kurulu'nun düzenlediği toplantıda bir araya gelen turizmciler, birlikte hareket ederek yapacakları projelerin Kocaeli'ye renk katacağını dile getirdi




TÜRSAB 7 Göller Bölgesi Yürütme Kurulu'nun düzenlediği toplantıda bir araya gelen turizmciler, birlikte hareket ederek yapacakları projelerin Kocaeli'ye renk katacağını dile getirdi .Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından oluşturulan ve Kocaeli, Sakarya, Bolu, Zonguldak ve Düzce illerini kapsayan 7 Göller Bölgesi Yürütme Kurulu, başkan Kadir Genç'in öncülüğünde düzenlenen toplantıda otel işletmecileriyle bir araya geldi. Yahya Kaptan Mahallesi'nde bulunan TÜRSAB binasında gerçekleştirilen toplantıya, çok sayıda otelin işletmecileri ve genel müdürleri katıldı. Toplantıda konuşulan ortak projeler olumlu yaklaşan turizmciler, "Yapacağımız ortak hareket ve proje hem ilimize hem de sektörümüze renk katacaktır" şeklinde konuştu. 


Toplantıya TÜRSAB Başkan Yardımcısı Hakan Genç, Genel Sekreter Recep Topal, Ramada Plaza Genel Müdürü Cengiz Çağlar, Emex Otel Satış Pazarlama Müdürü Koray Ayyıldız, İmperial Park Hotel Genel Müdürü Nevra Şayiam, The Ness Hotel Park Genel Müdürü Cengiz Çetin, Asya Hotel Genel Müdürü Nazmi Çaycı, Luxor Hotel Genel Müdürü Doğukan Okta, Motali Life Hotel Genel Müdürü Önder Sıkıcıoğlu, Neva Stargate Hotel Genel Müdürü Ahmet Sonuk, Holiday Inn Gebze Asia Genel Müdürü Hasan Basri Güler, Çmarpark Otel Genel Müdürü Hüseyin Yeşil ve Kartepe Greenpark Hotel Genel Müdürü İsmet Türker katıldı. 


Turizme hareket katmak için toplandıklarını dile getiren TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç, "Bölge Yürütme Kurulu olarak Kocaeli, Sakarya, Bolu, Zonguldak ve Düzce illerini kapsayan bir çalışma yapıyoruz. Amacımız seyahat acenteleri olarak 1618 sayılı yasa doğrultusunda bölgenin turizm değerlerini tespit edip bunları tanıtmak. Bundan sonra oluşturacağımız komisyon ile sık sık bir araya gelip, turizm sektörünün geleceğini masaya yatırarak ilimizdeki turizm sektörüne hareket katmak için fikir alışverişi yapacağız" dedi. 



Ortak çalışma ve projelere sıcak yaklaşan otel işletmecileri ise "Yapacağımız ortak hareket ve proje hem ilimize hem de sektörümüze renk katacaktır" ifadelerini kullandı. Karşılıklı fikir alışverişi içinde geçen toplantı da öncelikli olarak model bir şehir çalışması yapmayı ardından ise Valiliğin desteğiyle turizm fuarıyla tek stantta ortak katılım sağlamayı planladıklarını dile getirdi. Ayrıca toplantıya katılanlar ve üst düzet siyasilerle Kocaeli'de kültür turu kararı alan yöneticiler, bir dahaki toplantının Meclis Başkanı Bülent Karagöz'ün daveti üzerine Kocaeli Ticaret Odası'nda yapma kararı aldı. ,


Kocaeli Manşet




Geri Dön