01 / 06 / 2024

7 Göller Bölgesi Yürütme Kurulu

7 Göller Bölgesi Yürütme Kurulu

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) 7 Göller Bölgesi Yürütme Kurulu'nun düzenlediği toplantıda bir araya gelen turizmciler, birlikte hareket ederek yapacakları projelerin Kocaeli'ye renk katacağını dile getirdi

Euro Bölgesi'nde konut fiyatlarında düşüş yaşandı! 

Euro Bölgesi'nde konut fiyatları 2023 yıının son çeyreğinde yüzde 1,1 oranında azaldı. Buna göre, konut fiyatları senelik bazda Lüksemburg'da yüzde 14,4, Almanya'da yüzde 7,1, Finlandiya'da yüzde 4,4, Fransa'da yüzde 3,6 kadar azalmış oldu.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi artış gösterdi

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, eylül ayında bir önceki aya oranla yüzde 0,4 yükseldi. Buna göre, Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, eylül ayında ağustos ayına oranla yüzde 0,4 artış gösterdiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Ege Bölgesi'nde 9 ayda 140 bin konut satıldı! En gözde il ve ilçe neresi? 

Ege Bölgesi’nde 2023 Ocak-Eylül’de bir önceki döneme kıyasla yüzde 16.25’lik düşüşle 140 bin 953 konut satışı gerçekleştirdi. Peki Ege'de en gözle il ve ilçeler hangileri? İşte ayrıntılar...

Avro Bölgesi'nde enflasyon Nisan ayında yıllık bazda yüzde 7 oldu!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde enflasyon, Nisan ayında yıllık bazda yüzde 7 seviyesine çıktı.

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon Nisan ayında yüzde 7'ye yükseldi!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından verilere göre, Avro Bölgesi'nde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), Nisan ayında aylık yüzde 0,7 ve yıllık yüzde 7 arttı. İşte merakla beklenen o rakamlar...

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi yüzde 3,9 artış gösterdi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 3,9 yükseldi.

Herkes merakla bekliyordu! Euro Bölgesi'nde yatırımcı güveni belli oldu!

Herkesin merakla beklediği Euro bölgesi yatırımcı güveni, beklentilerin keskin bir şekilde kötüleşmesi sebebiyle Mart ayında tahminlerden daha fazla gerileme eğilimi kaydetti. Anketin beklenti ölçüsü önceki aya göre -6,0'dan -13,0'a indi.

Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro 7 gün sonra tam tamına böyle olacak! 1 euronuz bile varsa durmayın bakın

Euro son zamanlarda dolar ve Türk Lirası karşısında güçlenmeye devam ederken Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı. 1 euronuz bile varsa durmayın bakın, euro 7 gün sonra tam tamına böyle olacak...

Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Dolar endeksi gün yükselişle başladı. Bunu gören yatırımcılar güncel dolar/TL kurunu araştırmaya başladı. Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Euro Bölgesi'nde yatırımcı güveni arttı!

Euro Bölgesi'nde yatırımcı güven endeksi, son zamanlarda yükselen sıcaklıklar ve düşen enerji fiyatlarının bu kış kıtada gaz krizini önleyeceği umuduyla Kasım'da Ağustos'tan beri ilk kez artışa geçti.

7 Göller Bölgesi Yürütme Kurulu Haberi

7 Göller Bölgesi Yürütme Kurulu


TÜRSAB 7 Göller Bölgesi Yürütme Kurulu'nun düzenlediği toplantıda bir araya gelen turizmciler, birlikte hareket ederek yapacakları projelerin Kocaeli'ye renk katacağını dile getirdi .Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından oluşturulan ve Kocaeli, Sakarya, Bolu, Zonguldak ve Düzce illerini kapsayan 7 Göller Bölgesi Yürütme Kurulu, başkan Kadir Genç'in öncülüğünde düzenlenen toplantıda otel işletmecileriyle bir araya geldi. Yahya Kaptan Mahallesi'nde bulunan TÜRSAB binasında gerçekleştirilen toplantıya, çok sayıda otelin işletmecileri ve genel müdürleri katıldı. Toplantıda konuşulan ortak projeler olumlu yaklaşan turizmciler, "Yapacağımız ortak hareket ve proje hem ilimize hem de sektörümüze renk katacaktır" şeklinde konuştu. 


Toplantıya TÜRSAB Başkan Yardımcısı Hakan Genç, Genel Sekreter Recep Topal, Ramada Plaza Genel Müdürü Cengiz Çağlar, Emex Otel Satış Pazarlama Müdürü Koray Ayyıldız, İmperial Park Hotel Genel Müdürü Nevra...