03 / 05 / 2024

kocaeli valisi ercan topca

kocaeli valisi ercan topca

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun 6,5 milyar dolarlık bir proje olduğunu ve bu paranın tek kuruş bütçeden çıkmadan kamu özel ortaklığı ile karşılandığını bildirdi...

Seddar Yavuz: Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız!

17 Ağustos 1999'da yaşanan Marmara depreminde hayatını kaybedenler için gerçekleştirilen anma töreninde konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yaptığı açıklamada "Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız" dedi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Ağustos'ta hizmete açılacak!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, eğitim, sağlık, ekonomi, güvenlik ve sosyal projelerle ilgili konuştu. Aksoy, Kocaeli Şehir Hastanesi'nin Ağustos ayında hizmete açılacağını söyledi.

Ankara Eryaman Stadyumu'nun yüzde 70'i tamam!

Ankara Valisi Ercan Topaca ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Eryaman'da inşa edilen stadın yüzde 70'i tamamlandı. Başkan Gökçek, 22 bin kişilik stadyumun inşaatını gezdi.

Kocaeli'de imar yönetmeliği eksik uygulanıyor!

Mavi Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Yüksel Ercan bugünkü yazısında, Kocaeli'nin ilçelerinde otopark sorunu yaşandığını söyledi. Ercan, asıl meselenin imar yönetmeliğinin tam olarak uygulamamasından kaynaklandığını belirtti.

Ankara Seyranbağları Huzurevi Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Valisi Ercan Topaca, Seyranbağları Huzurevi inşaatını inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı.

Ankara Altındağ'a yeni okul müjdesi!

Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca’dan müjdeli haber. Altındağ’da inşa edilecek yeni okulların tespiti için gerçekleştirilen toplantıda, Ankara Valisi Ercan Topaca, inşa edilecek yeni okullarla birlikte Altındağ’daki tüm okullarda hızla tekli eğitime geçileceğini müjdeledi.

Gölcük Halıdere Fizik Tedavi Merkezi 2017'de açılacak!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan ve yapımı devam eden Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Ercan Topaca Ankara'da inşaatları inceledi!

Ankara Valisi Ercan Topaca, yapımı devam eden Botanik Park alanı ve Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu (MYO) inşaatında incelemede bulundu.

Hasan Basri Güzeloğlu: Kocaeli depreme karşı tedbirli!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, depremle alakalı açıklamalar yaptı. Kocaeli'nin depremden sonra çok yol kat ettiğini ifade eden Güzeloğlu, olası bir İstanbul depremine karşı Kocaeli'nin tedbiri olduğunu söyledi.

Amanos Tüneli Hatay'ın ekonomisini uçuracak!

Amanos Dağları’nın terörden arındırılacağını söyleyen Hatay Valisi Ercan Topaca, Amanos Tüneli ile de Hatay ekonomisinin uçuşa geçeceğini vurguladı.

Kandıra- İzmit Yolu'nun temeli atılıyor!

Kocaeli Ticaret Odası'ndaki toplantısında inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu "Çok yakın zaman da Kandıra- İzmit yolunun temellerini de atacağız" dedi.

İskenderun Nihal Atakaş Cami inşaatında son durum!

Hatay Valisi Ercan Topaca, İskenderun Belediyesinin 2016 yılı projeleri kapsamında yer alan Sahil alanında yapımı devam eden Nihal Atakaş Cami’nin inşaatını inceledi.

İskenderun Hanife Uysal Ortaokulu'nda açılış töreni gerçekleşti!

Hatay Valisi Ercan Topaca, Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’ın İskenderun ilçemizde rahmetli annesi adına yaptırdığı Hanife Uysal Ortaokulu’nun açılış törenine katıldı.

kocaeli valisi ercan topca Haberi

kocaeli valisi ercan topca

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Biz artık eskisi gibi herşeyi bütçeden finanse etmiyoruz. Kamu-özel işbirliği modeliyle de kamu projeleri yürütüyoruz. Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu 6,5 milyar dolarlık bir proje. Bu, tek kuruş bütçeden çıkmadan kamu-özel ortaklığıyla gerçekleştirdiğimiz bir proje" dedi.


Gebze'deki Taşıt ve Otomotiv Yedek Parçaları Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (TOSB) fabrikaları gezen Bakan Yılmaz, burada sanayicilerle bir araya geldi.


İstişare toplantısında, Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu tarafından bir sunum yapıldı.


Daha sonra sanayicilerin sıkıntı ve taleplerini dinleyen Bakan Yılmaz, Kocaeli'ye yapılan yatırımları ve destekleri anlattı.


Yılmaz, Kocaeli'nin çok önemli bir sanayi kenti olduğunu, sosyo-ekonomik gelişmişlik endeksinde 4. sırada yer aldığını kaydetti.


Kocaeli'ye yapılan yatırımlarda yüzde 30'luk bir reel artışın yaşandığını ifade eden Yılmaz, merkezi idarenin yaptığı yatırımların 2012 yılında 300 milyon lirayken, şimdi 400...