05 / 05 / 2024

kocaeli villa projeleri

kocaeli villa projeleri

Delal Garden Kocaeli'de fiyatlar 450 bin liradan başlangıç gösteriyor. 32 müstakil villanın yer aldığı Kocaeli Delal Garden 'ın teslimlerinin Aralık 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Mara Green Life'ta yüzde 40 peşinatla 4+1 villa! Yeni proje!

NZM İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mara Green Life projesinde 24 villa bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Mara Green Life projesi Kocaeli İzmit'te hayata geçiriliyor. 

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı!

Değeri her geçen gün artmaya devam eden Bahçeşehir’in en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı sunuluyor...

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

Kocaeli Villa Liva Mart 2022'de teslim! Yeni proje!

VA Konut imzasıyla Kocaeli'nin Yedi Yıldızlı İlçesi Başiskele'de hayata geçirilen Villa Liva projesinde kent villalarının kiraları 2250 TL'den, müstakil villaların kiraları ise 4500 TL'den başlıyor.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli projeleri önem sırasına göre yapılacak!

Koronavirüs ile mücadeleye dair yaptığı açıklamalarla her fırsatta vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,

Kocaeli'ye sosyal konut müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ekmek, ulaşım ve sosyal konut projeleri hakkında konuştu.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

İstanbul'da villa konseptindeki 8 konut projesi!

İstanbul'da yaşamak için şehir merkezlerini tercih edenlerin yanı sıra villa konseptinde sakin bir hayatı tercih edenler de bulunuyor. Peki İstanbul'da öne çıkan villa projeleri hangileri? İşte cevabı...

Neo Yapı hakkında iflas davası açıldı!

Göktürk ve Arnavutköy’de inşa ettiği konut ve villa projeleri ile adından söz ettiren Neo Yapı AŞ hakkında iflas davası açıldı...

Semt Kocaeli’de yüzde 1 peşin 0,95 faiz kampanyası!

Pekdemir İnşaat imzaısyla hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde villa konforu sunan örnek 5+1 bahçe dubleksi tamamlandı.

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

kocaeli villa projeleri Haberi

kocaeli villa projeleri


Kocaeli Başiskele Bahçecik'te yaşama geçirilen Delal Garden projesi Zeray İnşaat imzası taşıyor.


Delal Garden projesi 14 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje kapsamında 32 adet villa bulunuyor.


Kocaeli Delal Garden fiyat listesi kapsamında minimum fiyat 450 bin lira olarak belirlendi. Projenin teslimlerinin Aralık 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Delal Garden 'da; otopark, basketbol sahası, güvenlik, çocuk oyun alanları ve havuz bulunuyor. Projede yer alan konutlar fırın, ocak, davlumbaz ve bulaşık makinesi ile teslim edilecek.


Delal Garden iletişim:

Web: http://www.zerayinsaat.com.tr/

Telefon: 444 3...